سئو وردپرس؛ نکاتی در رابطه با سئو سایت وردپرسی!

سئو وردپرس

سئو وردپرس رتبه‌ی یک وبسایت را در موتورهای جست‌وجو بهبود می‌بخشد و ترافیک بیشتری به سمت آن انتقال می‌دهد. وردپرس به عنوان یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا، با بهترین شیوه‌ها و ایده‌ها طراحی شده است تا یک سایت که با این سیستم ایجاد شده است به خوبی بهینه سازی شود. با این حال، روش‌هایی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها سئو وردپرس را می‌توان بهینه‌تر کرد تا مطمئن شوید که بهترین رتبه‌بندی را در موتورهای جست‌وجو به دست می‌آورید. بدین ترتیب، از عملکرد بهینه و مناسب وبسایت خود نیز اطمینان حاصل خواهید کرد.

سئو چیست؟

سئو مخفف بهینه سازی موتور جست‌وجو (Search Engine Optimization) است. سئو سایت وردپرس فرایند افزایش ترافیک وب سایت شما به صورت رایگان است که از طریق بهبود رتبه‌ی سایت و دیده شدن آن در موتورهای جست‌وجوی مختلف اعم از گوگل صورت می‌گیرد. بنابراین، می‌توان آن را به عنوان بهینه سازی سایت وردپرسی هم در نظر گرفت. با انجام این فرایند که در آموزش سئو وردپرس هم به آن پرداخته می‌شود، احتمال اینکه محتوای شما برای درخواست‌های خاصی که بهینه سازی کرده‌اید، در بالای SERP ظاهر شود، افزایش خواهد یافت. بهینه سازی سایت وردپرسی نیاز به مراحل، روش‌ها و ابزارهای مختلفی دارد. استراتژی‌های بهینه سازی، شامل ایجاد و راه‌اندازی یک وبسایت وردپرسی بهینه سازی شده، بهینه سازی محتوای آن و اقدامات مثبت دیگر می‌شوند.

چرا سئو وردپرس از اهمیت بالایی برخوردار است؟

اگر بخواهیم دلایل اهمیت یادگیری و آموزش وردپرس را بررسی کنیم، می‌توانیم به سه دلیل اصلی اشاره کنیم:

  • هزینه آن در مقایسه با منابع پولی جذب ترافیک کم‌تر است و می‌توان آن را به عنوان یک سرمایه گذاری با بازده عالی در نظر گرفت.
  • داده‌ها و اطلاعات عملی برای یک استراتژی بلندمدت فراهم می‌کند.
  • جست‌وجو، یکی از بزرگ‌ترین منابع جذب ترافیک است که سئو وردپرس هم دقیقا آن را هدف قرار داده.

ما در این مطلب، آموزش سئو وردپرس را مد نظر قرار داده‌ایم تا شما را با مواردی نظیر اهمیت بهینه سازی و سئو سایت وردپرس بیشتر آشنا کنیم. همچنین، یکسری نکات کلی هم در ارتباط با این موضوعات در اختیارتان قرار می‌دهیم که زمان تهیه هاست وردپرس هم می‌توانند برایتان کاربرد داشته باشند.

بهترین روش‌های سئو وردپرس

پس از خرید هاست و راه اندازی سایت اولیه خود اولین قدم برای بهینه سازی سایت وردپرسی پیکربندی تنظیمات سایت است. پیکربندی صحیح سایت وردپرس به جهت قابل مشاهده کردن آن در موتورهای جست‌وجو، از اهمیت زیادی برخوردار است. نکات ذکر شده در بخش زیر، راه‌های مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهند که موجب بهبود رتبه سئو سایت وردپرس می‌شوند، ترافیک سایت شما را افزایش می‌دهند و باعث می‌شوند موتورهای جستجو سایت شما را به کاربر نمایش دهند. بدین ترتیب، می‌توانید بازدیدکنندگان و مشتریان بسیار بیشتری جذب کنید. توجه داشته باشید که نکات اشاره شده در بخش زیر، قطعا در افزایش سرعت سایت وردپرس هم تاثیرگذار خواهند بود. سرعت سایت خود یکی از عوامل موثر در سئو است.

انتخاب یک سرویس میزبانی مناسب

سرویس میزبانی که برای سایت خود انتخاب می‌کنید، از چند جهت می‌تواند در سئو سایت شما هم موثر باشد. مهم‌ترین مواردی که هنگام انتخاب سرویس میزبانی تحت تاثیر قرار می‌گیرند شامل سرعت سایت، سرعت بارگذاری و امنیت آن می‌شوند. بنابراین، لازم است قبل از راه‌اندازی یک وبسایت، یک سرویس میزبانی مناسب انتخاب کنید. در ادامه، به برخی از نکات مهمی که باید زمان خرید هاست مد نظر داشته باشید، می‌پردازیم.

آپتایم هاست

گاهی اوقات بهترین سرویس‌های میزبانی هم دچار مشکل می‌شوند و در پی آن، سایت اصطلاحا down می‌شود. این یک امر اجتناب ناپذیر است. اما اگر سایت شما در اغلب اوقات down باشد و قابل دسترسی نباشد، این موضوع به شهرت و تجارت شما لطمه خواهد زد. بنابراین، این نکته را باید مد نظر داشته باشید که سرویس میزبانی مورد نظرتان، پایداری و آپتایم بالایی داشته باشد و در صورتی که مشکل خاصی پیدا کرد، با پشتیبانی مناسب، مشکل شما را در اسرع وقت برطرف نماید.

سازگاری با وردپرس

هاست مورد نظر، باید به خوبی با وردپرس سازگاری داشته باشد. در بسیاری از موارد، مشکلاتی که برای سئو سایت‌های وردپرس پیش می‌آیند می‌توانند به سرویس میزبانی ارتباط داشته  باشند. با خرید هاست وردپرس بهینه شده برای سایت‌های وردپرسی، احتمال چنین مشکلاتی تا حد چشم‌گیری پایین می‌آید.

SSL

سئو وردپرس؛ گواهی SSL

با خرید SSL یک لایه امنیتی اضافه به سایت شما اضافه می‌شود که اطلاعات سایت را رمزگذاری می‌کند. مرورگرها، وب سایت‌های فاقد گواهینامه SSL را به عنوان غیر ایمن برچسب گذاری می‌کنند. این امر داشتن گواهینامه SSL را برای جلوگیری از حذف ترافیک احتمالی و آسیب رساندن به نرخ تبدیل وب سایت شما به امری مهم و ضروری تبدیل می کند.

مکان سرور

اگر در درجه اول، مشتریان ایرانی را هدف قرار داده‌اید، بهتر است سرور سایت هم در ایران قرار داشته باشد. در این صورت، سرعت بارگذاری سایت برای مشتریان ایرانی از داخل کشور افزایش خواهد یافت.

پشتیبانی باکیفیت

وجود یک پشتیبانی مسئولیت پذیر و پاسخگو، کارها را بسیار ساده خواهد کرد.

از قالب بهینه سازی شده استفاده کنید

زمانی که برای اولین بار وردپرس را نصب می‌کنید، تقریبا در اکثر موارد قالب پیشفرض این پلتفرم، به اسم Twenty Twenty Something را مشاهده خواهید کرد. سپس نوبت به انتخاب یک قالب وردپرس مناسب با نیازهای سایتتان می‌رسد. همچنین، باید مطمئن شوید قالب مورد نظرتان که انتخاب می‌کنید، سبک باشد و بتواند با سرعت خوبی لود شود. در واقع، قالب باید به خوبی بهینه سازی شده باشد زیرا وقتی صحبت از سئو سایت وردپرس می‌شود، عملکرد وب سایت اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کند. لازم به ذکر است قالب‌های رایگان زیادی در مخزن وردپرس وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و یا از یکی از قالب‌های غیررایگان حرفه‌ای استفاده کنید. بسیاری از این قالب‌های غیررایگان از پشتیبانی بررخوردار هستند.

ایندکس کردن سایت وردپرسی (تنظیمات Visibility)

روش‌های سئو وردپرس؛ ایندکس کردن سایت

در کنار بهینه سازی سایت وردپرسی ایندکس کردن آن هم از اهمیت بالایی برخوردار است. داشتن یک سایت قابل ایندکس یعنی گوگل می‌تواند آن را فهرست کند و در نتایج جست‌وجوی خود نمایش دهد. شما می‌توانید تنظیمات قابل مشاهده بودن سایت خود را از طریق مسیر Settings > Reading بررسی کنید. در اینجا، یک چک‌باکس در کنار بخش “قابل مشاهده بودن در موتور جستجو” یا «Discourage search engines from indexing this site» در پایین صفحه مشاهده خواهید کرد. تیکِ این باکس، نباید به صورت پیشفرض فعال باشد. اما توسعه دهندگان معمولا زمانی که سایت در دست توسعه قرار دارد، از آن استفاده می‌کنند تا به موتورهای جست‌وجو، اجازه ایندکس کردن سایت در این مدت را ندهند. در صورتی که سایت شما فعال و آماده‌ی رتبه‌بندی در گوگل است، این گزینه باید غیرفعال شود. بنابراین، زمانی که سایت‌تان در حال توسعه می‌باشد، بهتر است آن را فعال کنید. اما فراموش نکنید که پس از اتمام کار مجددا آن را غیرفعال نمایید.

Permalinkها را تغییر دهید

Permalink، پیوند دائمی یا پیوند ثابت، یک URL دائمی یا پیوند به یک پست، صفحه یا وبلاگ خاص در وب سایت شما است. پیوندهای permalink به وضوح نشان می‌دهند که پست، صفحه یا وبلاگ شما در واقع چیست (در خود URL) تا بازدیدکنندگان بدانند روی چه چیزی کلیک می‌کنند. شما باید پیوندهای ثابت را نه تنها برای بهبود تجربه کاربر، بلکه برای بهینه سازی سایت وردپرسی خود نیز تغییر دهید. موتورهای جست‌وجو پیوندهای دائمی را برای اینکه تعیین کنند آیا وب سایت شما پاسخی برای موارد جستجوی بخصوص دارد یا خیر، می‌خوانند. به عنوان مثال، اگر صاحب یک کافی‌شاپ هستید و یکی از صفحه‌های سایت خود را به دستورالعمل‌های بدون گلوتن اختصاص داده‌اید، پیوند ثابت این صفحه باید چیزی شبیه به این باشد: www.mysite.com/gluten-free-recipes.

نحوه تغییر Permalinkها

برای اینکه پیوندهای دائمی خود را تغییر دهید تا توضیحات دقیقی از محتوای خود داشته باشید، به داشبورد وردپرس خود بروید و سپس روی Settings و Permalinks کلیک کنید. پس از اتمام کار، هم گزینه Save Changes را انتخاب کنید.

روش‌های سئو وردپرس؛ تغییر permalink‌ها

مشخص کردن تگ‌ها و دسته‌بندی‌ها

تگ‌ها و دسته‌بندی‌ها (برچسب‌ها و دسته‌ها) به شما این امکان را می‌دهند که صفحات وب سایت و پست‌های وبلاگ خود را به ترتیب به گروه‌های گسترده‌ی مشخص تقسیم کنید. شاید در آموزش سئو وردپرس چندان به این پرداخته نشده باشد، اما انجام این کار در بهینه سازی سایت وردپرسی تاثیرگذار است. دلیل تاثیرگذاری این کار در سئو سایت وردپرس این است که به موتورهای جست‌وجو اجازه می‌دهد ساختار وب سایت شما و محتوای واقعی موجود در آن را درک کنند. تگ‌ها و دسته‌بندی‌ها تجربه کاربران را نیز ارتقاء می‌دهند و به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهند به سرعت محتوایی را که جست‌وجو می‌کنند، پیدا کنند. با مشخص کردن تگ‌ها و دسته‌بندی‌ها محتوای وبسایت خود را بهتر می‌توانید مدیریت کنید.

تگ‌ها

روش‌های سئو وردپرس؛‌مشخص کردن تگ‌ها

برچسب‌ها مانند کلمات کلیدی هستند که می‌توانید از آن‌ها برای توصیف موضوع یک صفحه یا پست خاص استفاده کنید. برای مثال، اگر همان وب‌سایت کافی‌شاپ بدون گلوتن را در نظر بگیرید، برچسب‌های یکی از صفحات آن ممکن است شامل کلوچه، چای یا کوکی باشد. برای افزودن یک تگ جدید یا مشاهده تگ‌های فعلی، به داشبورد وردپرس خود بروید و روی Posts و Tags کلیک کنید. در این بخش، می‌توانید برچسب‌های کنونی را مشاهده کنید یا یک تگ جدید (از طریق کلیک روی گزینه Add new tag) ایجاد کنید.

دسته‌بندی‌ها

روش‌های سئو وردپرس؛ مشخص کردن دسته بندی‌ها

دسته‌بندی‌ها، نحوه‌ی گروه بندی گسترده‌ی پست‌ها و صفحه‌های سایت شما را مشخص می‌کنند. اگر مجددا همان سایت مرتبط با کافی‌شاپ بدون گلوتن را در نظر بگیرید، دسته‌بندی‌های آن ممکن است شامل بدون گلوتن، کافه و آلرژی باشد. برای ایجاد یک دسته‌بندی جدید، وارد تنظیمات شوید و روی گزینه Writing کلیک کنید. در این بخش، می‌توانید دسته‌بندی‌های کنونی سایت خود را مشاهده کنید. همچنین، با کلیک کردن روی گزینه Add new category هم می‌توانید یک دسته‌بندی جدید ایجاد کنید.

از SSL استفاده کنید

گواهی SSL یک فناوری امنیتی است که ارتباط بین وب سایت و مرورگر را رمزگذاری می‌کند. رمزگذاری SSL از دسترسی اشخاص غیرمجاز به اطلاعات حساس در یک وب سایت جلوگیری می‌کند. همانطور که معمولا در آموزش سئو وردپرس هم به اهمیت آن اشاره می‌شود، یک دامنه دارای گواهینامه SSL به امنیت وب سایت وردپرس شما کمک می‌کند و رتبه آن را هم در موتورهای جست‌وجو بهبود می‌بخشد. زمانی که یک دامنه دارای گواهینامه SSL باشد، آدرس URL آن به جای http:// با https:// شروع می‌شود. علاوه بر این، مرورگر هم یک آیکون کوچک به شکل قفل را در کنار آدرس URL صفحه نمایش می‌دهد. یکی دیگر از مزایای SSL این است که موتورهای جست‌وجو زمان سئو یک صفحه، HTTPS را به عنوان یکی از معیارهای مهم در نظر می‌گیرند.

کامنت‌های خود را بهینه‌سازی کنید

کامنت‌های پست‌های سایت شما، یک راه عالی برای افزایش نرخ مشارکت کاربران به شمار می‌روند. مشارکت و تعامل، معمولا به معنی ترافیک بیشتر، به اشتراک گذاشته شدن لینک و تعامل است و این موارد نیز بهبود و بهینه سازی سایت وردپرسی و سئو سایت وردپرس را در پی دارد. با این حال، کامنت‌های اسپم ممکن است رتبه و سئو سایت وردپرس شما را کمی خراب کنند. به همین دلیل حتما باید مطمئن شوید فقط کامنت‌های واقعی از افراد واقعی دریافت می‌کنید. برخی از پلاگین‌های وردپرس نظیر All In One WordPress Security & Firewall and Spam Protection, Anti Spam, Firewall by CleanTalk و تعدادی دیگر، نظرات حاوی اسپم را مسدود می‌کنند و سایر اشکال اسپم مانند ارسال فرم‌های معیوب، اشتراک‌ها، سفارش‌ها و موارد دیگر را متوقف می‌کنند. بسیاری از این پلاگین‌ها امکان مسدودسازی اسپمرهای شناخته شده را نیز فراهم می‌کنند.

از سایت مپ XML استفاده کنید

سایت مپ XML یک فایل کد در وب سرور شماست که شامل همه صفحات وب سایت شما می‌شود. سایت مپ XML برای کمک به موتورهای جست‌وجو در جهت یافتن، ارزیابی و رتبه بندی محتوای سایت شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. مگر اینکه خودتان دانش گسترده‌ی کدنویسی داشته باشید و بخواهید سایت مپ XML سایت خود را به صورت دستی ایجاد کنید. ساده‌ترین گزینه، نصب یک افزونه SEO مانند Yoast SEO، یا افزونه‌ای برای ایجاد سایت مپ‌ها، مانند Google XML Sitemaps است که نقشه سایت شما را به طور خودکار ایجاد می‌کند.

تصاویر سایت را بهینه کنید

یکی از مواردی که توجه بسیار زیادی در آموزش سئو وردپرس به آن می‌شود، تصاویر سایت است. تصاویر سایت یکی از ضروری‌ترین و پراهمیت‌ترین اجزای سئو برای ارتقاء رتبه سایت به شمار می‌روند. برای بهینه سازی سایت وردپرسی از طریق تصاویر، از متن alt تصاویر استفاده کنید. مشخصه altتصاویر، شرح و توضیح تصاویر در نظر گرفته می‌شود. موتورهای جست‌وجو متن altتصاویر را می‌خوانند تا سایت شما را رتبه بندی کنند و تشخیص دهند که آیا تصاویر حاوی اطلاعاتی که توسط کاربران جست‌وجو شده‌اند هستند یا خیر. راحت‌ترین راه اضافه کردن متن alt به تصاویر، انجام این کار از طریق یک پلاگین سئو نظیر SEO Optimized Images است. همچنین، همیشه می‌توانید فهرست ویژگی‌های موجود در افزونه‌های فعلی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که امکان اضافه کردن alt تصاویر را هم به شما می‌دهند یا خیر.

لینک‌های داخلی

به هر پیوندی که از یک صفحه به صفحه دیگر در همان دامنه اشاره کند، لینک داخلی گفته می‌شود. به طور کلی، دو نوع لینک داخلی وجود دارد:

  • لینک‌های داخلی navbar: به پیوندهایی که بخشی از ساختار وب سایت هستند (مانند منوها و دسته‌‌بندی‌ها) گفته می‌شود.
  • پیوندهای داخلی متنی: به پیوندهایی به صفحات مرتبط در دامنه شما که در متن اصلی قرار دارند، گفته می‌شود.

لینک‌های داخلی، یک روش عالی برای انتقال اعتبار از یک صفحه به صفحه دیگر به روشی که ۱۰۰ درصد تحت کنترل شما باشد، به شمار می‌رود (برخلاف بک لینک سازی). برای اینکه بهتر متوجه شوید، یک مثال می‌زنیم. صفحه‌ی روش‌های افزایش سرعت سایت وردپرس (این یک لینک داخلی است) به شما نشان می‌دهد که چطور می‌توان سرعت لود سایت وردپرسی خود را افزایش دهید. در این لینک، اطلاعات جامعی در ارتباط با این موضوع قرار گرفته است که هر سوالی داشته باشید را برطرف می‌کند. در ضمن، لینک داخلی باید با مطلبی که در حال مطالعه آن هستید هم ارتباط داشته باشد.

استفاده صحیح از هدرها

هدرها جزو مهم‌ترین عناصر در ساختار یک صفحه هستند که در آموزش سئو وردپرس هم توجه بسیار زیادی به آن‌ها می‌شود. آن‌ها یک سلسله مراتب واضح از محتوای صفحه ایجاد می‌کنند، نشان می‌دهند که اطلاعات موجود در صفحه در مورد چیست و متن را به اجزای کوچک‌تری تقسیم می‌کنند که باعث می‌شود خواندن آن راحت‌تر باشد. هدرها به این صورت کار می‌کنند:

روش‌های سئو وردپرس؛‌استفاده صحیح از هدرها

برای اضافه کردن هدر در ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس، فقط کافی‌ست صفحه یا پست مورد نظرتان را باز کنید. سپس روی علامت (+) کلیک کنید تا یک بلاک جدید ایجاد شود. اکنون Heading را انتخاب کنید:

روش‌های سئو وردپرس؛ انتخاب صحیح هدرها

سپس نوع هدر مد نظر خود را انتخاب کنید (از H1 تا H6):

روش‌های سئو وردپرس؛ انتخاب هدر مناسب

برای اینکه ببینید صفحه مورد نظر چگونه بر اساس هدرها سازماندهی و مرتب شده است، می‌توانید طرح کلی مطلب خود را باز کنید یا آن را به صورت پیش‌نمایش باز کنید. فقط کافی‌ست روی آیکون اطلاعات (i) که در قسمت بالای ویرایشگر قرار دارد کلیک کنید.

علاوه بر این در ویرایشگر کلاسیک هم می‌توانید پس از ویرایش متن زیرعنوان‌ها را انتخاب و با استفاده از نوار ابزار نوع تیتر را انتخاب کنید. برای اطمینان از اینکه به درستی و به شکلی مناسب از هدرها استفاده کرده‌اید، می‌توانید نکات زیر را مرور کنید:

  • آیا هدرها به شکلی منطقی قرار گرفته‌اند (یعنی H4 در زیر H3 و H2 و الی آخر قرار دارد)؟
  • آیا هدرهای هم‌سطح (یعنی مثلا همه‌ی H2ها) از نظر دستوری و سبک با هم مطابقت دارند؟
  • آیا هدرها می‌توانند به عنوان یک فهرست مطالب به طور مستقل عمل کنند و همچنان شکل منطقی خود را حفظ کنند؟

اگر پاسخ همه‌ی این سوال‌ها مثبت است، تبریک می‌گوییم! به درستی از هدرها استفاده کرده‌اید.

جمع بندی

هر کسی می‌تواند بهینه سازی سایت وردپرسی خود را انجام دهد و رتبه آن را طبق آموزش سئو وردپرس بهبود بخشد. با اجرای همه و یا تعدادی از نکته‌های مهمی که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد، اعتبار و رتبه وب سایت خود را در تمام موتورهای جست‌وجو افزایش خواهید داد و هنگامی که به این امر دست یابید، افزایش بازدیدکنندگان را در وب سایت خود تجربه خواهید کرد.

سوالات متداول

کدام پلاگین‌ها برای سئو وردپرس بهتر هستند؟

وقتی صحبت از افزونه‌های سئوی همه کاره برای آموزش سئو وردپرس می‌شود، سه مورد از محبوب ترین آن‌ها عبارت هستند از Yoast SEO، All-in-One SEO و Rank Math. البته، بسیاری از افزونه‌های عالی دیگر هم برای سئو وردپرس و بهینه سازی سایت وردپرسی وجود دارد که به وظایف خاص سئو اختصاص داده شده‌اند.

آیا سئو وردپرس فرایند ساده‌ای است؟

بله. وردپرس سازگاری بسیار خوبی با سئو دارد. اما فقط یک CMS است. بنابراین، هنوز باید تا حد زیادی  تلاش کنید تا رتبه وبسایت خود را ارتقاء دهید.

بهتر است آدرس صفحات فارسی باشد یا انگلیسی؟

طبق چیزی که از سوی گوگل اعلام شده، استفاده از زبانی به غیر از انگلیسی در URL وبسایت‌هایی که به زبان‌های دیگر هستند، هیچ مانعی ندارد. اما به جای بحث کردن درمورد زبان آدرس صفحات، بهتر است به این فکر کنید که چطور می‌توان آدرس صفحه‌ها را به بهترین شکل بهینه کرد. یعنی آدرس صفحه باید فاقد کاراکترهایی نظیر کاما، اسپیس، اعداد و کدهای نامفهوم باشد و بیش از حد طولانی نباشد. بهترین راه جداسازی کلمات هم دش (-) است. بررسی سایت‌های موفق در سئو، نشان می‌دهد که آدرس صفحات آن‌ها معمولا انگلیسی است. اما گاها به زبان فارسی هم بوده است.

امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − دو =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
ساخت دیتابیس ریموت در اوبونتو
آموزش لینوکس

نحوه ساخت دیتابیس ریموت در اوبونتو

همزمان با رشد برنامه یا وب‌سایت شما، ممکن است به نقطه‌ای برسید که کانفیگ فعلی سرور شما دیگر پاسخگو نباشد. اگر سرور وب و دیتابیس

yarn چیست
آموزش برنامه نویسی

Yarn چیست؟ آشنایی با پکیج منیجر یارن!

Yarn چیست؟ Yarn یک پکیج منیجر جدید است که جایگزین گردش کار موجود برای کلاینت npm یا سایر پکیج منیجرها می‌شود و در‌عین‌حال با رجیستری

خدمات مبین هاست