فارکس چیست؟ راهنمای جامع forex و نکات کلیدی معاملات آن

آنچه در مقاله می‌خوانید

فارکس رایج‌ترین راه ورود به بازارهای جهانی برای مبادله‌ی ارز است. فارکس یک بازار جهانی و غیرمتمرکز محسوب می‌شود که در آن افراد و شرکت‌ها می‌توانند ارزهای خارجی را در آن خرید و فروش یا با یکدیگر معامله کنند. اگر نمی‌دانید که فارکس چیست با مبین هاست همراه باشید تا این موضوع را بررسی کنیم. معاملات فارکس معمولاً از طریق یک کارگزار فارکس صورت می‌پذیرد و افراد به تنهایی نمی‌توانند به این بازار دسترسی داشته باشند. البته هر فردی می‌توانند در مورد روند صعودی یا نزولی ارزهای خارجی پیش‌بینی‌هایی داشته باشد اما برای انجام معامله، باید از طریق یکی از پلتفرم‌های کارگزاری وارد این بازار شود. در ادامه به توضیح بیشتری درباره‌ی فارکس چیست و نحوه‌ی ورود و انجام معامله در این بازار خواهیم پرداخت.

فارکس چیست؟

فارکس چیست؟
فارکس چیست؟

فارکس بازاری برای مبادله‌ی ارزهای خارجی است که افراد در آن ارزها را با قیمتی توافقی مبادله می‌کنند. برای افرادی که نیاز به ارز خارجی برای سفر، تجارت و هرگونه مبادله‌ی اقتصادی با کشورهای دیگر دارند، می‌توانند ارز مورد نیاز را از طریق ترید کردن در فارکس به دست آورند. ترید از جمله اصطلاحاتی است که در فارکس زیاد با آن برخورد خواهید کرد. اگر بخواهیم توضیحی درباره اینکه ترید چیست ارائه دهیم، ترید در واقع همان معامله یا تبادل کالا یا خدمات است و فارکس بازاری‌ست که می‌توانند از طریق آن ارز مورد نیاز خود را از راه ترید کردن خرید و فروش کنید.

حال که با تعریف بازار فارکس چیست آشنا شدید باید دانید که از جمله اهدافی که معاملات از طریق بازار فارکس فراهم می‌آورد این است که بستری را برای پیش‌بینی ضعیف یا قوی شدن یک ارز نسبت به ارز دیگر فراهم می‌آورد که این کار در راستای ارزیابی معاملات انجام می‌شود. افرادی که در بازار فارکس به مبادله‌ی ارز می‌پردازند به دلیل اخبار روزانه‌ای که از این بازار منتشر می‌شود هر روز با چند فرصت معاملاتی روبرو هستند.

انواع اکانت فارکس

تا حدودی با مفهوم فارکس چیست آشنا شدید؛ اما برای اینکه بتوانید در بازار فارکس به معامله بپردازید و بیشتر با آن آشنا شوید نیاز به ایجاد یک اکانت دارید.

در ابتدا باید بدانید که اتوماسیون و کارایی دو جنبه مهم در معاملات فارکس هستند و در اینجاست که می‌تواند یک سرور مجازی فارکس به شما در ایجاد یک اکانت کمک زیادی کند. انتخاب نوع حساب بستگی به عوامل مختلفی از جمله میزان تحمل ریسک، میزان سرمایه‌گذاری، استراتژی و نوع معامله‌ی فرد دارد. در بازار فارکس چهار نوع اصلی حساب تجاری وجود دارند که شامل ECN، Cent، Standard، Demo می‌شود و در ادامه انواع حساب‌ها را در فارکس بررسی می‌کنیم:

حساب استاندارد در فارکس

حساب استاندارد تا چند سال قبل یکی از محبوب‌ترین حساب‌ها در بازار فارکس بود. این نوع حساب در هر کارگزاری می‌تواند متفاوت از کارگزاری دیگر باشد. از جمله مهمترین مزیت استفاده از حساب استاندارد این است که شرکت‌های کارگزاری معمولاً سعی می‌کنند بهترین ویژگی‌ها و مزایا را در آن ارائه کنند.

حساب CENT در فارکس

حساب سنت CENT فارکس یک حساب تجاری است که موجودی آن برحسب سنت اندازه گیری می‌شود. حساب سنت برای افراد مبتدی که به تازگی وارد این بازار شده‌اند مناسب است چرا که افراد می‌توانند بدون پذیرفتن ریسک زیاد به معامله بپردازند. برای این‌که با این حساب بتوانید معامله کنید به حداقل 0.01 لات نیاز دارید. لات واحد اندازه‌گیری مقدار معامله است که معادل 100 هزار واحد از ارز پایه می‌باشد. با استفاده از یک سرور مجازی ترید می‌توانید این حساب را ایجاد کنید. این حساب برای افراد مبتدی که مبلغ پایینی برای سرمایه‌گذاری دارند مناسب است و می‌تواند روش خوبی برای ورود به فارکس باشد.

از جمله دیگر مزایای حساب CENT این است که افراد مبتدی می‌توانند از طریق این حساب استراتژی‌های معاملاتی مختلف را آزمایش کنند و همزمان مهارت‌های خود را تقویت نمایند.

حساب ECN در فارکس

ECN مخفف عبارت Electronic Communication Network است. این نوع حساب با توجه به شفافیت و دسترسی مستقیم به بازار یکی از محبوب‌ترین انواع حساب‌های فارکس برای معامله است. کارگزاران فارکس یک حساب ECN را همراه با حساب سنتی ارائه می‌دهند و به ازای هر لات کمیسیون دریافت می‌کنند.

حساب‌های ECN برای معامله‌گران حرفه‌ای که به دنبال شرایط معاملاتی بهتری هستند انتخاب مناسبی است؛ از آنجایی که در حساب‌های ECN بلافاصله سفارش‌های معامله‌گران با بهترین قیمت‌های خرید و فروش مطابقت داده می‌شود، اجرای معاملات سریع‌تر است. افرادی که این نوع حساب را انتخاب می‌کنند اغلب با موضوع فارکس چیست آشنایی دارند.

حساب DEMO در فارکس

یک حساب دمو در واقع یک حساب آزمایشی برای افرادی‌ست که قصد دارند مهارت و دانش خود را در بازار فارکس بالا ببرند. افراد تازه کار می‌توانند بدون خرج کردن پول در این بازار به معامله بپردازند و مهارت‌های خود را بالا ببرند.
معامله در یک حساب آزمایشی دمو در واقع منعکس کننده‌ی تجارت فارکس در دنیای واقعی است. کاربران با استفاده از این حساب می‌توانند نوسانات قیمت‌های ارز را تجزیه‌وتحلیل کنند، استراتژی‌های مدیریت ریسک را بررسی و از دستورات توقف ضرر و سود استفاده نمایند.

البته تصویر غلطی که در بازار فارکس وجود دارد این است که افراد تصور می‌کنند که حساب دمو فقط برای افراد مبتدی و تازه کار است این در حالی‌ست که افراد حرفه‌ای نیز می‌توانند از حساب دمو برای کاوش و آزمایش با بروکرها، پلتفرم‌ها و استراتژی‌های جدید فارکس استفاده کنند.

چگونه حساب معاملاتی فارکس باز کنیم؟

چگونه حساب معاملاتی فارکس باز کنیم؟
باز کردن حساب فارکس

برای باز کردن یک حساب معاملاتی در فارکس کافی‌ست به وب سایت یکی از کارگزاری‌های معتبر مراجعه کنید. البته در مراحل بعدی برای انجام معامله در فارکس شما احتمالاً نیاز به یک سرور مجازی بورس خواهید داشت؛ همچنین می‌توانید از ارائه دهنده سرور، درخواست سرور مجازی فارکس را نمایید. در وب‌سایت کارگزاری به بخش ثبت نام بروید. آدرس ایمیل به همراه رمز عبور را وارد کنید. پس از وارد نمودن اطلاعات درخواستی بر روی ثبت نام کلیک کنید تا فرآیند آن تکمیل شود.
سپس وارد ایمیل خود شوید، در این مرحله یک ایمیل اعتبارسنجی برای شما ارسال خواهد شد. با کلیک بر روی آن صحت حساب ایمیل خود را تأیید کنید. در مرحله بعدی نیاز است که مدارک درخواست شده را از طریق اسکن یا عکس گرفتن از طریق گوشی موبایل خود برای کارگزاری ارسال کنید.

میزان پول مورد نیاز برای ساخت اکانت در فارکس

میزان پول مورد نیاز برای ساخت اکانت در فارکس
برای باز کردن حساب فارکس چقدر پول لازم است؟

حداقل سرمایه‌‌ی مورد نیاز برای شروع فعالیت در بازار فارکس بستگی به کارگزاری شما دارد؛ به عبارت دیگر این میزان برای کارگزاری‌های مختلف، متفاوت است. برخی از کارگزاری‌ها فقط به 50 دلار و برخی از کارگزاری‌های مبالغی بیشتر را به عنوان حداقل میزان سرمایه مورد نیاز برای معامله در بازار فارکس تعیین می‌کنند؛ اما در بازار ایران تا به امروز حداقل میزان سرمایه برای شروع معامله در بازار فارکس 500 هزار تومان بوده است.

نحوه شارژ و برداشت حساب فارکس برای کاربران ایرانی

از آنجا که برای ایرانیان داخل کشور امکان باز کردن حساب ارزی و واریز پول از کشورهای دیگر به حساب‌های ارزی ایران وجود ندارد این تصور وجود دارد که انجام معاملات فارکس در ایران امکان پذیر نیست. صرافی‌های بسیاری در کشورهای دیگر فعال هستند که امکان واریز و برداشت را برای ایرانیان فراهم می‌آورند. در صورتی که تجربه‌ی کار با صرافی‌های مختلف را دارید این امکان وجود دارد که در بخش نظرات تجارب خود را با ما در میان بگذارید؛ همچنین خوشحال می‌شویم اگر دید خود را درباره‌ی فارکس چیست نیز با استفاده از همین بخش با ما در میان بگذارید.

مدارک لازم برای ثبت نام در فارکس

برای ثبت نام در فارکس چه مدارکی لازم داریم؟
برای ثبت نام در فارکس چه مدارکی لازم داریم؟

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در فارکس برای هر کارگزاری می‌تواند متفاوت از کارگزاری دیگر باشد؛ اما به طور معمول مدارکی که نیاز دارید از این قبیل هستند:

  • آدرس ایمیل: برای مکاتبات معمولاً از ایمیل استفاده می‌شود.
  • کارت شناسایی: کارت شناسایی معتبر مانند پاسپورت، کارت ملی یا گواهینامه‌ی رانندگی
  • تایید مدارک سکونت: صورتحساب بانک یا کارت اعتباری، قبض آب یا برق به تاریخ سه ماه قبل، نام کامل، آدرس و تاریخ شماره حساب یا شماره کارت معتبر

شیوه معامله در بازار فارکس چطور است؟

چطور در فارکس معامله کنیم؟
چطور در فارکس معامله کنیم؟

آیا می‌دانید که عوامل موفقیت در بازار فارکس چیست؟ قبل از اینکه معامله در بازار فارکس را شروع کنید بهتر است یک سرور مجازی فارکس تهیه کنید. VPS فارکس یک پیوند دائمی بین پایانه‌ی معاملاتی شما و یک شبکه‌ی گسترده‌تر ایجاد می‌کند و به عبارتی دقیق‌تر سرعت فعالیت و امنیت بیشتری را برای فعالیت در فارکس ایجاد می‌کند که در رابطه با مزایای این سرور در صفحه‌ی سرور ترید مبین هاست هر آنچه نیاز دارید بیان شده است. مراحلی که در ادامه بیان می‌شود را در نظر داشته و انجام بدهید.

یک جفت ارز را انتخاب کنید

هنگام معامله در فارکس، شما ارزش یک ارز را با ارز دیگری معامله می‌کنید. به عبارت دیگر، همیشه یک ارز را می‌خرید و در همان زمان ارز دیگری را می‌فروشید. به همین دلیل، ارزها به صورت جفت معامله می‌شوند. اغلب افراد مبتدی و تازه کار معامله در بازار فارکس را با جفت ارزهای اصلی شروع می‌کنند، اما افراد می‌توانند هر نوع جفت ارزی دیگری را نیز انتخاب کنند.

بازار را بررسی کنید

هیچ گاه برای تجزیه‌وتحلیل بازار از احساسات خود استفاده نکنید. تجزیه‌وتحلیل بازار باید مطابق با اطلاعات درست و تلاش‌های تجاری شما باشد.
برای تجزیه‌وتحلیل باید همواره نمودارهای فعلی و قبلی را نگاه کنید، اخبار اقتصادی بازار فارکس را دنبال کرده، شاخص‌ها را بررسی و سایر تحلیل‌های فنی و بنیادی را انجام دهید.

نقل و قول‌های فارکس را بخوانید

نقل قول‌های فارکس منعکس کننده‌ی قیمت ارزهای مختلف در زمان‌های متفاوت است. با توجه به تصویر زیر نرخ اول (1.07173) قیمتی است که می‌توانید جفت ارزها را بفروشید. نرخ دوم (1.07191) قیمتی است که می‌توانید جفت ارز را با آن خریداری کنید. تفاوت بین نرخ اول و دوم اسپرد نامیده می‌شود. در واقع اسپرد مبلغی است که فروشنده در معامله دریافت خواهد کرد است.

موقعیت خود را تعیین کنید

در معاملات فارکس در حالی که در حال خرید یک ارز هستید همزمان می‌توانید ارز دیگری را بفروشید؛ بنابراین می‌توانید در مورد روند صعودی یا نزولی بازار پیش‌بینی‌هایی را انجام دهید.

در بازار فارکس چطور جفت ارزها را خرید و فروش کنیم؟

خرید جفت ارزها در فارکس
خرید جفت ارزها در فارکس

خرید و فروش در بازار فارکس پیش‌بینی حرکت صعودی یا نزولی یک جفت ارز به منظور کسب سود است. تمامی‌ معاملات فارکس به صورت خرید یک ارز و فروش ارز دیگر می‌باشد به همین دلیل، قیمت آن به صورت جفتی تعیین می‌شود. برای خرید و فروش جفت ارز مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مشخص کردن نحوه‌ی معامله در فارکس
  • کسب اطلاعات درباره‌ی بازار فارکس
  • باز کردن یک حساب معاملاتی
  • ایجاد یک طرح معاملاتی
  • انتخاب یک پلتفرم معاملاتی فارکس
  • تعیین اولین موقعیت خود

معرفی مهم‌ترین جفت ارز بازار فارکس

جفت ارزهای زیادی وجود دارد که معامله‌کنندگان می‌توانند هنگام انجام معامله در بازار فارکس از بین آنها یک جفت ارز را انتخاب کنند. از جمله جفت ارزهای مهم در سراسر جهان عبارتند از:

  • یورو و دلار آمریکا
  • دلار آمریکا و ین ژاپن
  • پوند انگلیس و دلار آمریکا
  • دلار آمریکا و فرانک سوئیس
  • دلار استرالیا و دلار آمریکا
  • دلار آمریکا و دلار کانادا
  • دلار نیوزیلند و دلار آمریکا

سود و ضرر در بازار فارکس چطور محاسبه می‌شود؟

برای محاسبه‌ی سود و ضرر در بازار فارکس می‌توانید از فرمول زیر استفاده کنید:

  • برای موقعیت خرید: سود/ زیان= (Contract × ClosePrice) – (Contract × OpenPrice)
  • برای موقعیت فروش: سود/ زیان= (Contract × OpenPrice) – (Contract × ClosePrice)
  • قرارداد: اندازه قرارداد به ارز پایه
  • ClosePrice: قیمتی که معامله جفت ارز با آن بسته شده
  • OpenPrice: قیمتی که معامله جفت ارز با آن باز شده

عوامل موثر بر نرخ ارز در بازار فارکس

عوامل متعددی در افزایش نرخ ارز نقش دارند که برخی از مهمترین عوامل موثر بر بازار فارکس عبارتند از:

  • نرخ تورم: تغییرات در نرخ تورم باعث تغییر در نرخ ارز می‌شود. کشوری که نرخ تورم کمتری دارد دارای ارزش پول بالاتری خواهد بود.
  • نرخ بهره: افزایش نرخ بهره باعث افزایش ارزش پول یک کشور می‌شود و در نرخ‌های فارکس نرخ بهره و نرخ تورم با یکدیگر مرتبط هستند.
  • حساب جاری: حساب جاری یک کشور شامل تعداد کل معاملات از جمله صادرات، واردات، بدهی و… است.
  • بدهی دولت: بدهی دولت متعلق به دولت مرکزی است. کشوری که بدهی دولتی دارد، کمتر به سرمایه خارجی دست می‌یابد و این امر منجر به تورم خواهد شد.
  • ثبات سیاسی: وضعیت سیاسی و عملکرد اقتصادی بر قدرت و ارزش پول یک کشور تاثیرگذار است.
  • رکود: زمانی که کشوری دچار رکود می‌شود، ارزش پول آن کشور در مقایسه با کشورهای دیگر ضعیف خواهد شد.

چه عواملی بر بازار فارکس تاثیر دارند؟

عوامل موثر بر بازار فارکس

عوامل زیادی در بازار فارکس تاثیرگذار هستند و 6 بازیگر اصلی در بازار فارکس عبارتند از:

بانک‌ها: بانک‌ها نیازی به معرفی ندارند و در همه جا حضور دارند و نقش آنها در شبکه فارکس بسیار مهم است. هر بانک دارای سیاست‌های کاری مخصوص به خود است اما اهداف کلی آنها بر پردازش سفارش، بازار سازی، مدیریت ریسک می‌باشد؛ در نظر داشته باشید که بانک‌ها برای خنثی کردن ریسک‌های ارزی خود و مشتریان در بازارهای ارزی شرکت می‌کنند.

بانک مرکزی: بانک‌های مرکزی زیر نظر دولت فعالیت می‌کنند و استراتژی‌هایی را برای روند صعودی و نزولی ارزش پول خود دارند. همانطور که در بخش قبل نیز توضیح داده شد یکی از عوامل تاثیرگذار بر بازار فارکس بدهی دولت است. ذخایر مالی بانک مرکزی نشان دهنده‌ی توانایی یک کشور در پرداخت بدهی‌های خارجی است و ذخایر مالی بانک مرکزی بر رتبه بندی اعتباری کشور تأثیرگذار است.

شرکت‌ها و مشاغل: همه‌ی شرکت‌کنندگان در بازار فارکس قدرت تعیین قیمت ارز را ندارند؛ اما شرکت‌ها و مشاغلی نیز در بازار فارکس وجود دارند که ممکن است یک صادرکننده یا یک واردکننده‌ی بزرگ با گردش مالی چند میلیاردی باشند. هدف این نوع بازیگران بازار فارکس استفاده از بازارهای مالی برای خنثی کردن ریسک‌های موجود و تسهیل عملیات تجاری خودشان است.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری: این صندوق‌های مالی تعهداتی در قبال سرمایه‌گذاران خود دارند. هدف اصلی صندوق‌های مالی کسب سود و رشد پرتفوی خود است. (پرتفوی: با سرمایه‌گذاری در بازارهای سرمایه مانند فارکس، گفته می‌شود که یک پرتفوی بورسی ایجاد کردید) آنها می‌خواهند بازده‌ی سرمایه‌ی خوبی از بازار فارکس داشته باشند و ریسک‌های خود را کاهش دهند. این صندوق‌های مالی عمدتاً شامل صندوق‌های بازنشستگی، صندوق‌های سرمایه‌گذاران فردی، دولت‌ها و موسسات خیریه را شامل می‌شود.

شرکت‌های چند ملیتی: شرکت‌های چند ملیتی به عنوان چتری عمل می‌کنند که شرکت‌های مختلفی که در سایر کشورها قرار دارند را تحت پوشش حمایت خود قرار می‌دهند. شرکت‌های چند ملیتی از جمله بازیگران اصلی بازار فارکس هستند، چرا که باید ارزهایی را که از کشورهای مختلف به دست می‌آورند را به ارز اصلی یا به ارزهای تعیین شده تبدیل کنند.

دلالان خرده فروشی آنلاین: آخرین بخش از بازیگران فارکس، کارگزاران و دلالان هستند. این کارگزاران شرکت‌های بزرگی هستند که گردش معاملاتی بسیار بالایی دارند. کارگزاران شکاف بین فرد و بازار فارکس را پر می‌کنند. از این رو، آنها به عنوان ارائه دهندگان خدمات مالی به عنوان واسطه‌ای هستند که شرکت افراد در بازار فارکس را تسهیل می‌کنند.

مزایای معاملات در فارکس چیست؟

مزایای معامله در فارکس چیست؟
مزایای معامله در فارکس چیست؟

با مزایای که فارکس برای مشتریان خود فراهم آورده است به یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان تبدیل شد که مهم‌ترین آنها عبارتند از:

  • انعطاف پذیری: در فارکس هیچ محدودیتی در میزان پول معامله شده وجود ندارد و به صورت 24 ساعت از شبانه روز و 7 روز هفته می‌توانید در این بازار فعالیت کنید.
  • شفافیت: اطلاعات مربوط به بازار فارکس به راحتی در دسترس است؛ همچنین در این بازار قیمت‌ها برای مدت طولانی تعیین می‌شوند در صورتی که بانک‌ها این قابلیت را ندارند.
  • گزینه‌های معاملاتی: در این بازار طیف متنوعی از گزینه‌های معاملاتی در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.
  • هزینه تراکنش: هزینه هر تراکنش در بازار فارکس بسیار پایین است.
  • ضریب اهرمی: بازار فارکس دارای بیشترین اهرم‌های معاملاتی در بین تمام بازارهای مالی است. این اهرم‌ها می‌توانند به افرادی که سرمایه کوچکی دارند اجازه دهد تا سرمایه خود را 20 تا 30 برابر افزایش دهند؛ اما به یاد داشته باشید که معامله‌گران با اهرم‌های معاملاتی می‌توانند در عین اینکه سود خوبی به دست بیاورند، پول زیادی نیز از دست بدهند.

10 خطای معاملاتی در فارکس

معامله کردن در بازار فارکس آسان نیست. برخی از افراد بر این باور هستند که هرگز نمی‌توانید بر این بازار مسلط شوید اما دیگران عقیده دارند که یک راه سریع برای کسب سود محسوب می‌شود. اشتباهات نقش بسزایی در این مهاملات فارکس و سود و زیان دارند. به همین علت، در اینجا به ده مورد از رایج‌ترین خطاهای معاملاتی در بازار فارکس اشاره خواهیم کرد:

  1. معامله بدون برنامه: داشتن برنامه مجموعه‌ای از قوانین در اختیار قرار می‌دهد که شما را ملزم می‌کند به آنها پایبند باشید.
  2. اهرم‌های معاملاتی: اهرم‌های معاملاتی یک شمشیر دو لبه است که در عین اینکه می‌تواند سودآور باشد، باعث زیان و ضرر نیز شود.
  3. خیره شدن به صفحه‌نمایش: اگر هیچ معامله معتبر و خوبی را در بازار فارکس پیدا نمی‌کنید، دست نگه دارید. کمی‌ از صفحه نمایش فاصله بگیرید. مطمئن باشید که این کار به سود شما خواهد بود.
  4. انتخاب نامناسب یک کارگزار: اگر کارگزار مناسبی را انتخاب نکرده باشید و مدیریت ضعیفی داشته باشید، ممکن است دچار مشکلات کلاهبرداری شوید و تمام پول خود را از دست بدهید.
  5. تجارت مبتنی بر احساسات: اغلب افراد پس از انجام یک معامله که در آن ضرر کرده‌اند به دنبال موقعیت‌هایی برای جبران آن هستند، کا پیشنهاد می‌کنیم که همواره از انجام معاملاتی که ریشه در احساسات شما دارند خودداری کنید.
  6. ریسک کردن بیش از حد: شما باید میزان درصدی را که در یک روز می‌توانید ضرر کنید را تعیین کرده و برنامه‌ی خود را با آن نظم دهید و در نظر داشته باشید که تجارت روزانه می‌تواند اعتیادآور باشد؛ بنابراین برای خود محدودیت‌هایی را تعیین کنید.
  7. معامله در بازارهای متعدد: معمولاً افراد پس از معامله در چند بازار محدود می‌توانند تجربه‌ی لازم را در این بازارها به دست بیاورند؛ اما افراد تازه کار اغلب در چند بازار معامله می‌کنند و به دلیل درک ضعیف از این بازارها احتمال شکست آنها زیاد است.
  8. حجم معامله نامناسب: تعیین حجم معامله ضروری است و معامله کردن در حجم‌های نامناسب باعث افزایش ریسک می‌شود.
  9. انکار اهمیت آمار: شاید ریاضیات و آمار خسته کننده و سخت به نظر برسد؛ اما می‌تواند در احتمالات، محاسبه شانس به شما کمک کند.
  10. انجام معاملاتی که همبستگی دارد: اگر چند جفت ارز را مشاهده کردید که روند تجاری یکسانی دارند، احتمال زیادی وجود دارد که بین آنها همبستگی وجود داشته باشد.

چطور معامله در بازار فارکس را شروع کنیم؟

برای شروع معامله در بازار فارکس:

  1. با نحوه عملکرد بازار فارکس آشنا شوید.
  2. یک حساب کاربری باز کنید.
  3. یک استراتژی معاملاتی تعیین کنید.
  4. انتخاب پلتفرم معاملاتی

چگونه معامله‌گر موفق‌تری در بازار فارکس باشیم؟

پشتکار، یادگیری، تکنیک‌های مدیریت سرمایه‌ی کارآمد، توانایی ریسک کردن و یک برنامه معاملاتی قوی برای موفقیت در فارکس ضروری است.

بهترین ساعت روز برای معاملات فارکس چه زمانی است؟

از 8 صبح تا ظهر به وقت محلی بهترین ساعات برای معاملات فارکس است.

امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − شش =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
فریمورک Django
آموزش برنامه نویسی

همه چیز درباره فریمورک Django و نحوه استفاده از آن

فریم ورک Django یک ابزار متن‌باز بر پایه زبان برنامه‌نویسی پایتون است که از آن برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های پیچیده استفاده می‌شود. این

خدمات مبین هاست