DNS چیست؟

برای پاسخ دادن به سؤال سرویس dns چیست در ابتدا باید مشخص کنیم که چرا که به این سرویس نیاز داریم. در واقع برای شناسایی سیستم‌ها از طریق پروتکل اینترنت به این سرویس نیاز است. بر اساس برخی تعاریف DNS مسئول یافتن آدرس IP صحیح برای سایت‌ها است. بدون استفاده از این سرویس نمی‌توانیم به سایت‌های اینترنتی دسترسی داشته باشد و باید به صورت مستقیم آدرس‌های IP آن‌ها را وارد کنیم. در همین ابتدا به این سوال که dns مخفف چیست پاسخ می دهیم . DNS مخفف عبارت Domain Name System است.

DNS چیست؟ در واقع سرورهای DNS رایانه‌هایی هستند که می‌توانند IP را به URL سایت و برعکس تبدیل کنند. در دنیای اینترنت هر آدرس سایت به یک IP مشخص متصل است. کاربران به جای اینکه آدرس IP را در ذهن خود نگه دارند نام سایت را به خاطر می‌سپارند. وظیفه تبدیل نام سایت یا همان URL سایت به IP بر عهده سرورهای DNS است.در این مقاله به شما به صورت کامل توضیح می دهیم که DNS چیست و چه کاربردی دارد. همچنین در خصوص سرویس ها و کوئری های مختلف آن نیز توضیحاتی را به شما ارائه می دهیم. تا پایان مقاله همراه ما باشید.

در واقع وقتی شما یک آدرس اینترنتی مثلاً google.com را تایپ می‌کنید. این آدرس به یک سرور که فایل‌های گوگل در آن ذخیره شده متصل می‌شود. برای پیدا کردن این سرور، باید آدرس IP آن موجود باشد. با توجه به این موضوع نام سایت google به آدرس IP آن تغییر کرده و به سرور متصل می‌شود. وقتی شما اقدام به خرید هاست می کنید و دامنه خود را روی هاست خود ست می کنید، آدرس IP دامنه با هاست یکی شده و سایت را طریق هاست فراخوانی می شود.
در واقع نامه دامنه ها در دنیای اینترنت تنها به این دلیل استفاده می‌شوند چرا که حفظ کردن آدرس‌های IP تمام سایت‌ها برای کاربران به شدت مشکل است! همه این موارد به لطف سرورهای DNS اتفاق می‌افتد. فرآیند کانفیگ سرورهای دی ان اس توسط کارشناسان شبکه انجام می‌شود.

وظیفه dns چه چیزی است؟

برای پاسخ دادن به این سؤال باید ببینم فعالیت‌ها و عمده وظایف دی ان اس چیست؟ همان‌طور که گفته شد وظیفه دی ان اس این است که آدرس‌های اینترنتی را به IP های ذخیره شده برای آن‌ها تبدیل کند. در واقع وظیفه اصلی DNS این است که نام سایت‌ها را به آدرس IP و بالعکس تبدیل کند. این وظیفه در ظاهر کار ساده‌ای است اما در عمل وقتی میلیون‌ها آدرس اینترنتی وجود داشته باشد کار بسیار سختی است.در هنگام ثبت دامنه یک آدرس IP به دامنه سایت اختصاص داده می شود. این ادرس IP باعث می شود که سایت شما به راحتی در اینترنت در دسترس کاربران قرار بگیرد. وظیفه اصلی DNS این است که دامنه سایت شما را به آدرس IP و برعکس تبدیل کند.

نحوه کار دی ان اس

این فرایند را با یک مثال بهتر می‌توان توضیح داد – نحوه کار سرویس dns چیست؟ فرض کنید که شما یک نام دامنه مانند www.test.com را در مرورگر خود وارد می‌کنید تا به این سایت دسترسی پیدا کنید. اولین کاری که رایانه شما انجام می‌دهد این است این آدرس را به یک بانک اطلاعاتی تطبیق می‌دهد تا به آدرس IP متصل به آن برسد. این بانک اطلاعاتی توسط سرورهای DNS ارائه می‌شود.
در فرآیند کانفیگ سرور DNS یک حافظه برای ذخیره IP ها و نام دامنه ها ایجاد می شود .اگر آدرس IP در حافظه سرور دی ان اس یافت نشد، درخواست شما از طریق اینترنت به یک یا چند سرور DNS ارسال می‌شود. اگر اطلاعات موردنیاز در این سرورهای DNS یافت نشد، درخواست به سرورهای دیگر ارسال می‌شود. این فرایند تا بررسی کامل سرورهای DNS ادامه پیدا می‌کند. اگر IP متصل به این سایت پیدا شود که شما به سرور ارائه دهنده هاست متصل شده و وارد سایت می‌شوید؛ اما اگر IP برای این آدرس سایت پیدا نشود در این صورت سرور DNS پیغام خطای اتصال را برای شما ارسال می‌کند.

نکته قابل توجه در خصوص فرایند دی ان اس سرور این است که هر وب‌سایت می‌تواند با بیش از یک آدرس IP مطابقت داشته باشد. در واقع، برخی از وب‌سایت‌ها دارای صدها آدرس IP هستند که با یک نام دامنه منطبق است. درنتیجه، سیستم DNS باید آدرس‌های IP را به نام‌های دامنه قابل‌خواندن تبدیل کند، زیرا به خاطر سپردن تعداد زیادی IP نسبت به یک نام دامنه ثابت دشوارتر است.

dns server چیست؟

حال که با مفهوم DNS چیست آشنا شدید به سراغ بخش بعدی می رویم. شما برای استفاده از DNS باید آن را روی یک سرور راه اندازی کنید. در این بخش به شما آموزش میدهیم که dns server چیست و چگونه میتوان ان را راه اندازی کرد.
دی ان اس سرور در واقع یک سرور است که خدمات دی ان اس را به کاربران اینترنت یا شبکه‌های داخلی ارائه می‌دهد. این سرور می‌تواند در داخل یک شرکت، یک کشور یا در سطح جهانی فعال باشد. هر سرور دی ان اس با سرورهای دیگر در ارتباط است و دیتاهای آن‌ها را به داده‌های خود اضافه می‌کند که بتواند به راحتی تمام آدرس‌های IP را در بانک اطلاعاتی خود داشته باشد.

ddns چیست؟

فرآیند DDNS که با نام Dynamic DNS نیز شناخته می‌شود یک روش خودکار برای بروز رسانی در سرورهای DNS است. در واقع با این فرایند تمامی اطلاعات مربوط به سرورهای DNS به صورت خودکار و پویا به‌روزرسانی می‌شوند. در نتیجه اگر یک سایت آدرس IP خود را تغییر داده باشد شما نیازی به بروز رسانی دستی سرور دی ان اس خود ندارید. با استفاده از فرایند DDNS تمامی بروز رسانی اطلاعات در داخل سرور به صورت خودکار و پویا انجام می‌شود. این برای مواردی که تعداد تغییرات در آدرس‌های IP زیاد است بسیار کاربردی است.

تفاوت بین سرور authoritative DNS و recursive DNS چیست؟

حال که به عنوان یک کارشناس شبکه و هاست به خوبی با مفهوم DNS چیست آشنا شدید، می توانید به راحتی تفاوت بین سرور authoritative DNS و recursive DNS را متوجه شوید . هر دو مفهوم به سرورهایی (گروه‌هایی از سرورها) اشاره دارند که به‌صورت یکپارچه بخشی از زیرساخت‌های DNS هستند، اما هر یک نقش متفاوتی را ایفا می‌کنند. شما به راحتی از تعریف این دو سرور می‌توانید به تفاوت‌های آن‌ها پی ببرید.

تعریف Recursive DNS resolver

بر اساس تعاریف Recursive DNS resolver به رایانه‌ای یا سروری گفته می‌شود که به درخواست‌های مشتری پاسخ می‌دهد. این رایانه در واقع برای پیدا کردن ورد یابی DNS زمانی را صرف می‌کند. فرایند انجام کار در این سرور به این صورت است که به درخواست‌های صورت گرفته از آن پاسخ می‌دهد. در این درخواست‌ها، کاربران به دنبال پیدا کردن یک آدرس دامنه معتبر هستند. تا زمانی که این سرور این آدرس معتبر را پیدا نکند درخواست در مرحله بررسی قرار دارد. وقتی این آدرس پیدا نشد سرور یک پیغام خطا برای کاربر ارسال می‌کند.

تعریف recursive DNS چیست؟

بر اساس تعاریف recursive DNS نوعی سرور است که سوابق DNS های پیدا شده را نگه می‌دارد. در نتیجه اگر کاربری به سراغ همان DNS برود دیگر نیازی نیست که تمام آدرس‌ها مجدد بررسی شود و سرور recursive DNS به راحتی بر اساس جدول خود به درخواست کاربر پاسخ می‌دهد.

با توجه به این تعاریف می‌توان به خوبی تفاوت این دو سرور را با توجه به عملکردشان متوجه شد. اولی باید زمان بگذرد تا یک آدرس معتبر را پیدا کند اما دومی بر اساس جدول آدرس‌های خود (که قبلاً بر اساس فعالیت‌های سرور اولیه آن‌ها را پیدا کرده و ذخیره کرده) به درخواست‌های کاربر پاسخ می‌دهد. در نتیجه می‌توان گفت که recursive DNS به عنوان آخرین حلقه از زنجیره DNS عمل می‌کند.

مراحل DNS lookup چیست؟

در اکثر مواقع فعالیت اصلی DNS مربوط به ترجمه نام دامنه به یک آدرس IP مناسب است. برای یادگیری نحوه عملکرد این فرآیند، باید نگاهی به مراحل بیاندازیم. معمولاً 8 مرحله در جستجوی DNS وجود دارد. هنگامی‌که اطلاعات DNS در حافظه پنهان ذخیره می‌شود، مراحل از فرآیند جستجوی DNS نادیده گرفته می‌شود که باعث سریع‌تر شدن آن می‌شود.

8 مرحله در جستجوی DNS چیست؟

باید به این نکته توجه داشت که جواب سؤال DNS چیست به تنهایی نمی‌تواند تمام موارد مربوط به دی انس را به شما آموزش دهد. به همین دلیل باید بخش‌های دیگر این سرویس را نیز مطالعه کنید تا به خوبی با فرایند سرویس دی ان اس آشنا شوید. در این 8 مرحله اصلی دی ان اس را به شما آموزش می‌دهیم.

  • در مرحله اول – در ابتدا کاربر عبارت www.sitetest.com را در مرورگر رایانه و یا گوشی تلفن همراه خود وارد می‌کند. این کار به عنوان یک درخواست در شبکه اینترنت قرار می‌گیرد. به همین دلیل به سمت سرور DNS هدایت می‌شود.
  • در مرحله دوم – سپس سرور DNS بر اساس درخواست به سراغ ریشه این آدرس که به صورت (.) است می‌رود.
  • در مرحله سوم – سرور DNS به سراغ ریشه اصلی در این آدرس می‌رود. این ریشه به صورت.com است.
  • در محله چهارم – در این مرحله سرور DNS یک بازگشت به سمت سرور TDL برای درخواست کاربر ارسال می‌کند.
  • در مرحله پنجم – در این مرحله سرور TLD با استفاده از آدرس IP دامنه، به درخواست www.sitetest.com پاسخ می‌دهد.
  • در مرحله ششم – در این مرحله سرور DNS یک درخواست به سرور ارائه دهنده نام دامنه ارسال می‌کند.
  • در محله هفتم – در این مرحله آدرس IP سایت برای www.sitetest.com از سمت سرور نام دامنه دریافت شده به سرور DNS بازگشت داده می‌شود.
  • در مرحله هشتم – در مرحله آخر سرور DNS با استفاده از آدرس IP دامنه که آن را دریافت کرده است به درخواست کاربر در مرورگر وب پاسخ داده و مرورگر را به سمت سرور ارائه دهنده سایت هدایت می‌کند.

باید به این نکته توجه داشته باشید که تمامی این مراحل در ساختار اینترنت رخ می‌دهد و در کسری از ثانیه‌ها انجام می‌شود.

DNS resolver چیست؟

بر اساس تعریف DNS resolver به عنوان اولین ایستگاه جستجوی DNS شناخته می‌شود. این ایستگاه مسئول رسیدگی به درخواست اولیه مشتری است. در این حالت DNS resolver دنباله‌ای از پرس‌وجوها را شروع می‌کند که درنهایت منجر به ترجمه URL به آدرس IP لازم می‌شود. در واقع DNS resolver سروری است که درخواست کاربران را می‌پذیرد و با جواب‌های لازم، پاسخ آن‌ها را برای کاربران ارسال می‌کند.

انواع کوئری‌های سرویس DNS

در یک جستجوی معمولی با استفاده از سرویس DNS سه نوع پرس‌وجو در سرور رخ می‌دهد. با استفاده از این کوئری ها، می‌توان یک فرآیند ترکیبی بهینه ایجاد کرد. در واقع این فرآیند باعث می‌شود که مسافت طی شده بین سرور DNS و رایانه کاربر کاهش پیدا کند. در نتیجه در زمان صرفه‌جویی شده و پاسخ مورد نیاز کاربر سریع‌تر به دست او می‌رسد. همچنین ممکن است در یک حالت ایده‌آل، داده‌های رکورد حافظه cash که در واقع سابقه‌های آدرس و کوئری مد نظر را در خود ذخیره دارند، در دسترس بوده و به سرعت به درخواست کاربر پاسخ داده شود.

  1. پرس‌وجو بازگشتی یا همان Recursive query- در یک پرس‌وجو بازگشتی، یک سرویس گیرنده DNS نیاز دارد در صورتی که سرور اصلی نتوانست پاسخ مورد نیاز کاربر را پیدا کند یک پیام خطا برای کاربر ارسال کند و به او اعلام کند که این آدرس وجود ندارد.
  2. پرس‌وجو تکراری یا همان Iterative query – در این شرایط، سرور DNS اجازه دارد که بهترین پاسخی را که می‌تواند را برای کاربر ارسال کند. در واقع در این حالت اگر در سرور DNS مورد بررسی، پاسخی برای درخواست کاربر وجود نداشته باشد یک ارجاع به یک سرور DNS معتبر دیگر که در سطحی پایین‌تر قرار دارد ارسال می‌شود. سپس این سرور به دنبال پاسخ درخواست مشتری خواهد بود. این فرایند در تمام زنجیره سرورهای DNS انجام می‌شود. در نهایت با پاسخ کاربر پیدا می‌شود یک پیغام خطا برای کاربر ارسال می‌شود.
  3. پرس‌وجو غیر بازگشتی یا همان Non-recursive query- این حالت معمولاً زمانی رخ می‌دهد که یک سرور DNS از یک سرور DNS دیگر برای پیدا کردن پاسخ مورد نیاز کاربر پرس‌وجو کند. همچنین در این حالت سرور DNS برای اینکه نیازی نباشد هر دفعه برای سرورهای پایین دستی درخواست خود را ارسال کند و برای جلوگیری از مصرف پهنای باند اضافی تمامی سوابق DNS سرور را کش می‌کند.

سرویس‌های پیشنهادی DNS چیست؟

در واقع DNS معتبر یا همان Authoritative DNS – یک سرویس DNS معتبر است که مکانیسم به‌روزرسانی را ارائه می‌دهد. توسعه‌دهندگان از این سرویس برای مدیریت نام‌های DNS عمومی خود استفاده می‌کنند. این سرویس به پرسش‌های DNS پاسخ می‌دهد و نام دامنه را به آدرس IP ترجمه می‌کند تا رایانه‌ها بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. سرویس DNS معتبر دارای اختیار نهایی بر روی یک دامنه است و مسئول ارائه پاسخ به سرورهای DNS بازگشتی با اطلاعات آدرس IP است.
در واقع DNS بازگشتی یا همان Recursive DNS- کلاینت‌ها معمولاً به‌طور مستقیم از سرویس‌های DNS معتبر پرس‌وجو نمی‌کنند. در عوض، آن‌ها به‌طور کلی به نوع دیگری از سرویس DNS که به عنوان یک حل کننده یا یک سرویس DNS بازگشتی شناخته می‌شوند، متصل می‌شوند. یک سرویس DNS بازگشتی مانند یک نگهبان هتل عمل می‌کند، درحالی‌که هیچ رکورد DNS ندارد، به عنوان یک واسطه عمل می‌کند که می‌تواند اطلاعات DNS را از طرف شما دریافت کند.

dns caching چیست و چگونه انجام می‌شود؟

حال که به خوبی جواب سؤال dns چیست را متوجه شده‌اید با برخی از قابلیت‌ها ویژگی‌های جذاب دی ان اس نیز آشنا می‌شویم. یکی از این قابلیت‌ها فرایند کس کردن دی ان اس است. فرآیند dns caching یا همان کش کردن DNS فرآیند ذخیره‌سازی داده‌های DNS در سوابق DNS است. این محل ذخیره‌سازی در نزدیکی مشتری درخواست‌کننده است تا بتواند پرس‌وجوی DNS را زودتر حل کند. این فرایند از مشکل پرس‌وجوهای اضافی در زنجیره پرس‌وجوها جلوگیری می‌کند و زمان بارگذاری صفحه وب را بهبود می‌بخشد. همچنین این فرآیند مصرف پهنای باند را کاهش می‌دهد.

مدت‌زمانی که رکوردهای DNS در کش DNS ذخیره می‌شوند، زمان زنده یا TTL نامیده می‌شود. این بازه زمانی مهم است زیرا تعیین می‌کند که رکوردهای DNS چقدر «تازه» هستند. کش DNS را می‌توان در سطح مرورگر یا در سیستم‌عامل (سطح سیستم‌عامل) انجام داد.

فرآیند ذخیره DNS در مرورگر

ازآنجایی‌که مرورگرهای وب معمولاً رکوردهای DNS را برای مدت‌زمان مشخصی ذخیره می‌کنند، معمولاً زمانی که کاربر یک رکورد DNS ایجاد می‌کند، این اولین مکانی است که بررسی می‌شود. با ذخیره شدن DNS در مرورگر، مراحل کمتری برای بررسی کش DNS و ارسال درخواست DNS به آدرس IP وجود دارد.

فرآیند ذخیره‌سازی DNS در سطح سیستم‌عامل (OS)

هنگامی‌که یک درخواست DNS از ماشین کاربر نهایی خارج می‌شود، ایستگاه بعدی در سطح سیستم‌عامل است. فرآیندی در داخل سیستم‌عامل، به نام “تحلیل کننده خرد”، حافظه پنهان DNS خود را بررسی می‌کند تا ببیند آیا رکورد را دارد یا خیر. در غیر این صورت، درخواست خارج از شبکه محلی به ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) ارسال می‌شود.

تفاوت private dns و public dns چیست؟

تفاوت public dns و private dns با تعریف آن‌ها مشخص می‌شود. در واقع public dns یا همان DNS عمومی چیزی است که اکثر مردم با آن آشنا هستند. آن‌ها معمولاً توسط ISP ها در اختیار کسب‌وکارها و کاربران قرار می‌گیرند. در واقع private dns یا همان DNS خصوصی در پشت فایروال شرکت‌ها قرار داشته و سوابق سایت‌های داخلی را نگهداری می‌کند. کارمندان شرکت‌ها از DNS خصوصی برای دسترسی به سایت‌ها و خدمات داخلی از این سرویس استفاده می‌کنند.

خطای دی ان اس چیست؟

خطای DNS چیست؟ خطای دی ان اس اساساً به این دلیل رخ می‌دهد که نمی‌توانید به یک آدرس IP متصل شوید. در واقع این خطا نشان می‌دهد که ممکن است دسترسی به شبکه یا اینترنت را از دست داده باشید؛ به‌عبارت‌دیگر، DNS نام دامنه وب‌سایت شما را به آدرس IP ترجمه می‌کند و بالعکس. بدون DNS، اگر «www.google.com» را در مرورگر خود وارد کرده باشید، سرورها نمی‌دانند این به چه معناست و نمی‌دانند شما را به کجا هدایت کنند.
در حالت کلی DNS یک ساختار درختی سلسله مراتبی است. در بالا سرورهای نام ریشه قرار دارند. مدیران شبکه می‌توانند چندین لایه را تفویض اختیار کنند. هر منطقه DNS دارای یک سرور معتبر است که تنها با داده‌های پویا به پرسش‌ها پاسخ می‌دهد. سرورهای غیرمجاز ممکن است فقط کش داشته باشند. اگر یک خطای DNS رخ دهد، ممکن است مجبور شوید در چند سطح مختلف بررسی کنید تا دقیقاً بفهمید که چه چیزی باعث این مشکل می‌شود.

تغییر dns به چه منظوری انجام می‌شود؟

بسته به ارائه خدمات DNS ISP شما و اینکه از چه شبکه‌هایی محتوا را دانلود می‌کنید، گاهی اوقات تغییر DNS می‌تواند نتایج دانلود بهتری ارائه دهد. برخی از شبکه‌های تحویل محتوا از DNS برای شناسایی نزدیک‌ترین مکان برای دانلود استفاده می‌کنند و گاهی اوقات یک سرویس DNS جایگزین می‌تواند موقعیت جغرافیایی بهتری را ارائه دهد.

انواع رکورد DNS چیست؟

سرورهای DNS یک رکورد DNS ایجاد می‌کنند تا اطلاعات مهمی در مورد یک دامنه یا نام میزبان، به‌ویژه آدرس IP فعلی آن ارائه دهند. رایج‌ترین انواع رکورد DNS عبارت‌اند از:

  • رکورد A record یا همان رکورد نگاشت آدرس (A Record) – به عنوان رکورد میزبان DNS نیز شناخته می‌شود. نام میزبان و آدرس IPv4 مربوط به آن را این رکورد ذخیره می‌کند.
  • رکورد AAAA record یا همان رکورد آدرس IP نسخه 6 (AAAA Record) – نام میزبان و آدرس IPv6 مربوطه آن را ذخیره می‌کند.
  • رکورد MX record یا همان رکورد مبدل ایمیل (MX Record) – یک سرور ایمیل SMTP را برای دامنه مشخص می‌کند که برای هدایت ایمیل‌های خروجی به سرور ایمیل استفاده می‌شود.
  • رکورد NS record یا همان رکوردهای سرور نام (سوابق NS) – مشخص می‌کند که یک منطقه DNS، مانند “example.com” به یک سرور نام معتبر خاص واگذار شده و آدرس سرور نام را ارائه می‌دهد.
  • رکورد PTR record یا همان سوابق اشاره‌گر جستجوی معکوس (PTR Record) – به یک حل کننده DNS امکان می‌دهد یک آدرس IP ارائه دهد و یک نام میزبان (مقابل جستجوی DNS) را دریافت کند.
  • رکورد DMARC record در واقع مخفف عبارت Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance است. این پروتکلی است که بر روی پروتکل‌های موجود SPF و DKIM ساخته شده است. DMARC چند کار انجام می‌دهد:
    1. نتایج حاصل از SPF و DKIM را در نظر می‌گیرد
    2. نه تنها برای عبور از SPF یا DKIM، بلکه برای عبور DMARC به دامنه استفاده شده توسط هر یک با دامنه موجود در آدرس From نیاز دارد.
    3. نتایج SPF، DKIM و DMARC را به دامنه یافت شده در آدرس From (فرستنده) گزارش می‌دهد.
    4. به گیرندگان می‌گوید که چگونه با ایمیل‌هایی که اعتبار DMARC ناموفق هستند با تعیین خط مشی در DNS رفتار کنند.
  • رکورد DKIM record کلید عمومی DKIM را ذخیره می‌کند -این رکورد یک رشته تصادفی از کاراکترها که برای تائید هر چیزی که با کلید خصوصی امضا شده است استفاده می‌شود. سرورهای ایمیل برای مشاهده رکورد DKIM و مشاهده کلید عمومی، سوابق DNS دامنه را پرس‌وجو می‌کنند.
  • رکورد SPF record یا همان رکورد چارچوب خط مشی فرستنده (SPF) نوعی رکورد DNS TXT است که تمام سرورهای مجاز برای ارسال ایمیل از یک دامنه خاص را فهرست می‌کند. یک رکورد DNS TXT به مدیر دامنه اجازه می‌دهد متن دلخواه را در سیستم نام دامنه (DNS) وارد کند. رکوردهای TXT در ابتدا با هدف درج اطلاعیه‌های مهم در مورد دامنه ایجاد شدند، اما از آن زمان برای خدمت به اهداف دیگر تکامل یافته‌اند.
  • رکورد TXT record که مخفف عبارت Text Record است. این رکورد معمولاً داده‌های قابل‌خواندن ماشین مانند رمزگذاری، چارچوب خط‌ مشی فرستنده، DKIM، DMARC و غیره را حمل می‌کند.
  • رکورد SOA record که مخفف عبارت Start of Authority است. این رکورد در ابتدای یک فایل منطقه DNS ظاهر می‌شود و سرور نام معتبر برای منطقه DNS فعلی، جزئیات تماس برای سرپرست دامنه، شماره سریال دامنه و اطلاعات مربوط به تعداد دفعات اطلاعات DNS را نشان می‌دهد.

 

در این مقاله به خوبی با مفهوم DNS چیست آشنا شدید. این سرویس به عنوان بخش مهمی از اینترنت شناخته می‌شود. تمامی سایت‌ها و هاست ها با استفاده از این سرویس فعالیت می‌کنند. روزانه درخواست‌های زیادی به سرورهای DNS در سراسر دنیا ارسال می‌شود.

مجموعه مبین هاست به عنوان ارائه دهنده خدمات هاستینگ در ایران شناخته می‌شود. این مجموعه با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد در تلاش است تا بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت به شما ارائه دهد. یکی از خدماتی که مبین هاست به شما ارائه می‌دهد، آموزش رایگان از طریق ارائه مقالات تخصصی است. شما می‌توانید برای آگاهی بیشتر از بخش مقالات مجموعه استفاده کنید. مقالات ارائه شده با هدف افزایش آگاهی شما و افزایش امنیت سایت شما تهیه شده‌اند. شما می‌توانید به راحتی به مقالاتی از قبیل CloudFlare چیست و CDN چیست مراجعه کنید، تا امنیت و کارایی وب‌سایت خود را چند برابر افزایش دهید.

امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
ساخت دیتابیس ریموت در اوبونتو
آموزش لینوکس

نحوه ساخت دیتابیس ریموت در اوبونتو

همزمان با رشد برنامه یا وب‌سایت شما، ممکن است به نقطه‌ای برسید که کانفیگ فعلی سرور شما دیگر پاسخگو نباشد. اگر سرور وب و دیتابیس

yarn چیست
آموزش برنامه نویسی

Yarn چیست؟ آشنایی با پکیج منیجر یارن!

Yarn چیست؟ Yarn یک پکیج منیجر جدید است که جایگزین گردش کار موجود برای کلاینت npm یا سایر پکیج منیجرها می‌شود و در‌عین‌حال با رجیستری

خدمات مبین هاست