انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

یکی از بهترین کارها برای رونق کسب‎و‎کار آنلاین، انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی است. اکثر مردم در زمان راه‌اندازی اولین وب‎سایت‌شان، بنا به دلایل مختلف که یکی از آن‌ها کمتر‎کردن هزینه‌ها است، از خدمات هاستینگ اشتراکی استفاده می‌کنند. پس از مدتی، زمانی که وب‎سایت رشد پیدا می‌کند و تعداد بازدیدکنندگان بیشتر می‌شود، به سرعت متوجه می‌شوند که برای اینکه با مشکل قطعی و کندی مواجه نشوند، به منابع بیشتری مانند فضای ذخیره‌سازی، پهنای باند و غیره نیاز دارند. در چنین مواقعی، زمان جابجایی از یک سرور هاستینگ مشترک به یک سرور خصوصی مجازی (VPS) فرا می‌رسد. سرور‌های مجازی که عموما آن‌ها را با نام اختصاری VPS می‌شناسند، یکی از پرکاربردترین سرویس‌های میزبانی به شمار می‌روند. این سرور‌ها، با استفاده از فناوری‌های مجازی‌سازی، به کاربرانشان کمک می‌کنند تا از منابع اختصاصی مجزا استفاده کنند. همچنین، VPS نسبت به هاست اشتراکی، دارای امنیت بالاتر و مقیاس‌پذیری است. در ادامه، به طور مفصل درباره‎ی انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی صحبت می‎کنیم.

مزایای انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

بسیاری از وب‎سایت‌ها و پروژه‌های بزرگ در جهان، از خدمات VPS استفاده می‌کنند. عملکرد VPS با هاست اشتراکی تقریبا به یک صورت است؛ زیرا این دو سرویس، یک سرور فیزیکی واحد را بین چندین کاربر به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، قبل از این که اقدام به انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی کنید، باید بدانید که تفاوت‌هایی در نحوه‌ی اشتراک‎گذاری این سرور‌ها وجود دارد. VPS از فناوری‌های مجازی‌سازی برای تقسیم سرور به قسمت‌های کوچکتر (سرورهای مجزا) استفاده می‌کند و برای هر کاربر، منابع ایزوله شده‌ای را فراهم می‌کند. در نتیجه، کاربرانی که از VPS استفاده می‌کنند، آزادی عمل بیشتری برای پیکربندی سیستم خودشان دارند.

برخی از مهم‌ترین مزایایی که VPS به همراه دارد عبارتند از:

  • منابع سرور: میزبانی VPS به کاربران امکان استفاده از منابع CPU، رم  و فضای ذخیره‌سازی بسیار بیشتری را نسبت به هاستینگ اشتراکی می‌دهد. در صورتی حجم ترافیک سایتتان بیشتر شود، می‌توانید به راحتی منابع مورد‎نیازتان را ارتقا دهید.
  • فضای سرور اختصاصی و ایزوله: کاربران VPS برخلاف کاربران هاست اشتراکی که به صورت مشترک از یک سرور استفاده می‌کنند، یک فضای کاملا ایزوله اختصاصی برای وب‎سایت یا پروژه‌شان در اختیار دارند که به آن‌ها امنیت و حریم خصوصی بیشتری را ارائه می‌دهد.
  • مدیریت سیستم: شما با در اختیار داشتن یک سرور مجازی، یک آدرس IP اختصاصی و ثابت و دسترسی روت و ادمین را در اختیار دارید و می‌توانید بر کارهایی که روی سرور انجام می‌شود مانند نصب نرم‎افزار و سیستم‎عامل، کنترل کاملی داشته باشید. در زمان خرید VPS، می‌توانید سیستم عامل سرور را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید. برای کاربردهای میزبانی وب به طور معمول برای سایت‌هایی که با استفاده از زبان‌هایی نظیر PHP/Perl, Go, Python و Node.js و… توسعه داده شده‌اند، از سرور مجازی لینوکس و برای سایت‌هایی که با زبان‌های برنامه نویسی مانند C, C#, ASP.NET و … و تکنولوژی‌های وابسته به مایکروسافت  نظیر ASP.net ،MySQL# و MS Access توسعه داده شده‌اند از سرور مجازی ویندوز استفاده می‌شود.
  • محیط خودترمیمی: زمانی که پیکربندی به مشکل بخورد یا خرابی سیستم وجود داشته باشد، VPS با ایجاد یک خطای خودکار و استفاده از یک پلتفرم ابری، منابع را سفارشی کرده و پیکربندی را مجددا انجام می‌دهد. درنتیجه، با خرید VPS، می‌توانید وب‎سایتتان را در یک محیط با قابلیت خودترمیمی راه‎اندازی کنید.
  • امنیت و حریم خصوصی: در هاستینگ اشتراکی، مسائل امنیتی روی سرور بر روی تمامی کاربرانی که از آن سرور استفاده می‌کنند، تاثیر می‌گذارد. اما در VPS چنین نیست. VPS با ساختن سرورهای جدا با تکنولوژی مجازی سازی، محیط مورد استفاده کاربران را از یکدیگر جدا کرده و از بروز مشکلات امنیتی برای تمامی کاربران، جلوگیری می‌کند.
  • مقیاس‌پذیری: VPS با ویژگی مقیاس‌پذیری همراه است و شما می‌توانید منابع مورد‎نیازتان را مدیریت کنید و در صورت نیاز آن‌ها را ارتقا دهید.
  • مقرون به صرفه بودن: همانطور که می‌دانید، سرورهای مجازی بسیار کم‎هزینه‌تر از سرورهای اختصاصی هستند. ارائه‎دهندگان خدمات میزبانی وب، بسته به ویژگی‌ها و منابعی که برای هر پلن سرور مجازی در نظر می‌گیرند، پلن‌های متعددی را در بازه‌های قیمتی مختلف ارائه می‌کنند.

چه زمانی سایت خود را از هاست به سرور مجازی انتقال دهیم؟

زمان انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که به عنوان صاحب وب‎سایت، چطور باید بفهمیم که زمان انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی فرا رسیده است؟ آیا نشانه‌هایی وجود دارد که از طریق آن‌ها، بتوانیم نیاز وب‎سایت‌مان به سرور مجازی را متوجه شویم؟

خبر خوب این است که بله! در صورتی که هر یک از موارد زیر را مشاهده می‌کنید، بهتر است به فکر خرید یک سرور با آپتایم بالا برای میزبانی سایت مانند سرور مجازی آلمان  و انتقال سایت خود به آن باشید:

سرعت وب‎سایتتان کند شده و بازدیدکنندگان برای باز‎کردن صفحات آن، باید مدت زمان زیادی را منتظر بمانند.

  • پیام ” 509 Bandwidth Limit Exceeded” دائما برایتان ظاهر می‌شود.
  • پلن میزبانی‌تان اجازه‌ی اجرای برخی از برنامه‌های خاص را نمی‌دهد.
  • به امنیت و کمک فنی بیشتری برای مدیریت افزایش ترافیک وب‎سایت‌تان نیاز دارید.

در صورتی که هر یک از مشکلات بالا را تجربه می‌کنید، بهتر است قبل از اینکه به کسب و کارتان ضرری وارد شود، به سراغ یکی از پلن‌های میزبانی VPS بروید. البته، قبل از انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی، بهتر‎است مطمئن شوید که به اکانت‌های هاست اشتراکی، VPS و cPanel وب‎سایت‌تان دسترسی دارید.

اگر قصد استفاده از VPS را دارید اما نمی‌دانید که چطور باید سرویس هاست خود را انتقال دهید، اصلا نگران نباشید! در ادامه، اقدامات مورد‎نیاز برای انتقال از هاستینگ اشتراکی به هاستینگ VPS را برایتان شرح می‌دهیم تا با خیال راحت، بتوانید برنامه‌ی هایتسنگ‌تان را تغییر دهید.

نحوه انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

نحوه انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی

برای انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله‌ی 1: دامنه‌ی وب سایت‌تان را به ارائه‎دهنده‌ی سرویس میزبنی جدید‌ منتقل کنید.

این‎کار ضروری نیست اما توصیه می‌کنیم برای جلوگیری از بروز مشکلات ناخواسته در آینده، آن را انجام دهید. همچنین، با انتقال دامنه‌ی وب‎سایت به شرکت ارائه‎دهنده‌ی خدمات هاستینگ یا ثبت‎کننده‌ی دامنه، در زمان و هزینه‌هایتان صرفه‎جویی می‌کنید. بدین‎صورت، در طول فرآیند تبدیل هاست، نام دامنه‌ی شما فعال و ایمن باقی می‌ماند و انتقال هاست راحت‌تر می‌شود.

با خرید سرور مجازی مبین هاست کارشناسان ما در تمامی مراحل راه اندازی سرور، انتقال سایت از هاست به سرور و انتقال دامنه وب‌سایت شما را راهنمایی خواهند کرد.

مرحله‌ی 2: از وب‎سایت خود، یک نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید.

یادتان باشد که قبل از انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی و انجام هرگونه تغییرات غیر قابل برگشتی، باید از وب سایت‌تان یک نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید. برای این کار، باید فایل‌هایتان را دانلود کرده و به پایگاه داده‌ی وب‎سایتتان صادر کنید. بدین صورت، نه تنها انتقال پایگاه داده اطلاعاتی و اطلاعات در آینده راحت‌تر می‌شود، بلکه در صورتی که هر گونه مشکلی در وب‎سایتتان ایجاد شد، می‌توانید بدون هیچ نگرانی‎ای، با کمک فایل‌های پشتیبان، اطلاعاتتان را بازیابی کنید. تهیه‌ی نسخه‌ی پشتیبان از وب‎سایت، به راحتی از طریق سی‎پنل انجام می‌شود.

مرحله‌ی 3: پایگاه داده و فایل‌هایتان را به VPS منتقل کنید.

پس از راه‎اندازی سرور مجازی، تمام فایل‌ها و پایگاه داده‌هایی که قبلا دانلود کرده‌اید را در آن آپلود کنید.

مرحله‌ی 4: آدرس IP‌تان را به آدرس سرور VPS تغییر دهید.

با استفاده از ارائه‎دهنده‌ی DNS، آدرس IP خود را به سرور VPS نشان دهید. این درخواست، معمولا از طریق یک ایمیل به ثبت‎کننده‌ی نام دامنه‌ی وب‎سایت شما ارسال می‌شود.

با انجام مراحل بالا، انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی با موفقیت انجام می‌شود.

جمع‌بندی

اغلب افراد به دلیل کم‎بودن بودجه در ابتدای راه‎اندازی وب‎سایت کسب‎و‎کارشان، ترجیح می‌دهند از هاستینگ اشتراکی استفاده کنند. هاستینگ اشتراکی با تمام مزایایی که دارد، یک سری محدودیت‌ها نیز دارد. به عنوان مثال، منابع در هاستینگ اشتراکی به صورت اشتراکی توسط تعداد مشخصی از کاربران استفاده می‌شود. به همین دلیل، اگر تعداد بازدید یک یا چند وب‎سایت که از یک سرور مشترک استفاده می‌کنند، به یکباره زیاد شود، تمامی وب‎سایت‌ها دچار کندی یا توقف می‌شوند.

زمانی که ترافیک وب‎سایتتان در حال افزایش است و سرعت باز‎شدن صفحاتش کم و کمتر می‌شود، وقت انتقال سایت از هاست اشتراکی به سرور مجازی فرا می‌رسد. VPS به شما کمک می‌کند تا کسب و کارتان را ارتقا دهید و کنترل بیشتری بر روی منابع وب‎سایتتان داشته باشید.

با انجام مراحل بالا، می‌توانید به راحتی هاستینگ وب‎سایت خود را از هاست اشتراکی به VPS منتقل کنید.

1/5 - (4 امتیاز)
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 2 =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
yarn چیست
آموزش برنامه نویسی

Yarn چیست؟ آشنایی با پکیج منیجر یارن!

Yarn چیست؟ Yarn یک پکیج منیجر جدید است که جایگزین گردش کار موجود برای کلاینت npm یا سایر پکیج منیجرها می‌شود و در‌عین‌حال با رجیستری

خدمات مبین هاست