آموزش مرحله به مرحله لاگین به cPanel از WHM

لاگین به cpanel از whm

امروزه استفاده از cPanel برای مدیریت وب‌سایت‌ها یکی از رایج‌ترین و کارآمدترین روش‌ها به شمار می‌رود. در این بخش از آموزش cPanel، ما به شما نحوه وارد شدن و لاگین به cPanel از WHM یا Wen Host Manager را آموزش می‌دهیم.

این فرآیند برای فروشندگان و مدیران وب‌سایت که نیاز به دسترسی سریع و آسان به چندین حساب دارند، بسیار مفید است. با دنبال کردن گام‌های این آموزش، شما به آسانی قادر به مدیریت حساب‌های کاربری خود از طریق WHM خواهید بود. 

cPanel چیست و چه ارتباطی با WHM دارد؟

لاگین به cpanel از whm

cPanel یک رابط کنترل پنل مبتنی بر لینوکس برای مدیریت وب‌هاستینگ است که امکان مدیریت آسان‌تر فایل‌ها، پایگاه‌های داده، ایمیل‌ها و بسیاری از وظایف دیگر را برای کاربران فراهم می‌کند.

این سیستم که از اواخر سال ۱۹۹۶ میلادی در دسترس قرار گرفته، به عنوان یکی از پرکاربردترین کنترل پنل‌ها در صنعت هاستینگ شناخته می‌شود. کنترل پنل cPanel با ارائه یک رابط گرافیکی کاربرپسند و ابزارهای اتوماسیون، تسهیل‌گر فرآیندهای مدیریت وب‌سایت برای کاربران بدون نیاز به دانش فنی عمیق است.

از جمله ویژگی‌های کلیدی cPanel، امکان نصب آسان نرم‌افزارهای مختلف مانند وردپرس، جوملا و دروپال از طریق Auto Installerها، مدیریت حساب‌های ایمیل با استفاده از دامنه منحصر به فرد، اضافه کردن دامنه‌ها و زیردامنه‌ها، مدیریت فایل‌ها از طریق File Manager و تهیه نسخه پشتیبان از وب‌سایت است.

این امکانات به کاربران اجازه می‌دهند تا با چند کلیک ساده وظایف مختلفی مانند نصب و پیکربندی نرم‌افزار، مدیریت فایل‌ها و پایگاه‌های داده، و ایجاد حساب‌های ایمیل را انجام دهند، به بهبود امنیت وب‌سایت کمک کنند و عملکرد کلی سایت خود را بهبود دهند.

WHM، که مخفف Web Host Manager است، یک ابزار وب‌باز است که برای مدیریت سرور استفاده می‌شود. این ابزار به کاربران امکان می‌دهد تا حساب‌های هاستینگی را که به وسیله cPanel اداره می‌شوند، مدیریت کنند.

دو نوع WHM وجود دارد:  WHM با دسترسی (root) که توسط مدیران سرور استفاده می‌شود و WHM غیر روت (non-root یا Reseller WHM) که توسط فروشندگان و سازمان‌های مختلف برای مدیریت حساب‌های میزبانی خود استفاده می‌شود.

WHM امکاناتی مانند مدیریت حساب‌های کاربری cPanel، تنظیم بسته‌های هاستینگ، مدیریت  DNS Zoneها، تم‌ها و روش‌های احراز هویت را فراهم می‌آورد.

همچنین، از WHM می‌توان برای مدیریت انواع گواهینامه SSL، کاربران cPanel و بسیاری از جنبه‌های دیگر مدیریت وب‌سایت استفاده کرد.

حال که به صورت جزئی با سی پنل و مدیریت هاستینگ وب آشنا شدید، در ادامه روش لاگین به cPanel از whm را توضیح می‌دهیم.

لاگین به Cpanel از WHM در 7 قدم ساده

1) به بخش Account Information وارد شوید.

لاگین به cpanel از whm

2) به List Accounts بروید.

لاگین به cpanel از whm

3) در کنار نام دامنه هر حساب، آرم cPanel را مشاهده خواهید کرد. با کلیک بر روی این آیکون به cPanel آن حساب هدایت خواهید شد.

لاگین به cpanel از whm

در این قسمت، cPanel قرار دارد، که تقریباً به همان شکلی است که مشتری آن را مشاهده می‌کند. هنگامی که به عنوان یک نماینده فروش یا با دسترسی اصلی (root) وارد cPanel می‌شوید، یک هشدار با رنگ قرمز به شما اطلاع می‌دهد که با این نوع دسترسی وارد شده‌اید.

لاگین به cpanel از whm

۴) با استفاده از منوی drop-down در بخش General Information> Current User، شما قابلیت تغییر به دیگر حساب‌هایی که متعلق به شما هستند را دارید.

لاگین به cpanel از whm

۵) در این بخش، شما تقریباً توانایی انجام تمام کارهایی که یک کلاینت می‌تواند انجام دهد را دارید. لطفا به قسمت پایین صفحه بروید و بر روی گزینه phpMyAdmin کلیک کنید.

لاگین به cpanel از whm

۶) برای بازگشت به cPanel، تب یا پنجره را ببندید.

لاگین به cpanel از whm

این انتهای راهنمای لاگین به cPanel از WHM است. با خرید هاست cPanel، می‌توانید از WHM برای مدیریت آسان وب سایت خود استفاده کنید.

جمع بندی

در این مطلب، به روش‌های مختلف ورود به سی پنل از طریق WHM پرداختیم. WHM رابط کاربری مبتنی بر وب برای مدیریت سرورهای هاستینگ است که توسط cPanel ارائه می‌شود. با استفاده از WHM، می‌توانید حساب‌های cPanel ایجاد و مدیریت کنید، تنظیمات سرور را پیکربندی کنید و به ابزارهای مختلف مدیریتی دسترسی داشته باشید.

امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 9 =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
yarn چیست
آموزش برنامه نویسی

Yarn چیست؟ آشنایی با پکیج منیجر یارن!

Yarn چیست؟ Yarn یک پکیج منیجر جدید است که جایگزین گردش کار موجود برای کلاینت npm یا سایر پکیج منیجرها می‌شود و در‌عین‌حال با رجیستری

خدمات مبین هاست