با پردرآمدترین مشاغل فریلنسری آشنا شوید!

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

آنچه در مقاله می‌خوانید

عواملی نظیر پتانسیل کسب درآمد بیشتر، تعادل بهتر بین زندگی و کار و به دست آوردن اختیار کامل زمان و مکان انجام کار، مهم‌ترین دلایل رشد و پیشرفت مشاغل فریلنسری در طی سال‌های اخیر هستند که باعث شده‌اند افراد بیشتری به این حوزه علاقه پیدا کنند. امروزه فریلنسرها ۴۷ درصد از نیروی کار دنیا را تشکیل می‌دهند. اما کدام یک از این مشاغل درآمد بیشتری دارند؟ در این مطلب، ضمن بررسی پردرآمدترین مشاغل فریلنسری برخی از ویژگی‌های کلیدی و شاخص پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را نیز بررسی خواهیم کرد. لطفا تا انتها با مبین هاست همراه باشید.

بررسی پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

در ابتدا، از جمع بندی پلتفرم Upwork درمورد پرتقاضاترین مهارت‌های فریلنسری در سال ۲۰۲۳ استفاده می‌کنیم و آن را به عنوان نقطه مرجع در نظر می‌گیریم تا پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را بررسی کنیم. در ادامه، شما را با ۱۲ شغل فریلنسری برتر که می‌توانید به دست بیاورید آشنا خواهیم کرد. اما پیش از اینکه بررسی پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را آغاز کنیم، لازم است که یک نکته مهم را یادآور شویم.

شما برای فعالیت به عنوان فریلنسر از ایران، باید برای خرید VPS اقدام کنید. تهیه سرور مجازی ترید هم یکی دیگر از گزینه‌هایی است که می‌توانید مد نظر داشته باشید. زیرا اکثر سایت‌های فریلنسری معتبر و شناخته شده، به کاربران ایرانی با لوکیشن ایران خدمات نمی‌دهند و برای بهره‌مندی از خدمات آن‌ها باید سرور مجازی داشته باشید. سرور مجازی امارات به دلیل سرعت بالا و ارائه یک IP ثابت و کاملا استاتیک، بهترین گزینه‌ای است که می‌توانید انتخاب کنید.

کپی رایتر

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - کپی رایتر

آیا در کلمات و کنار هم چیدن آن‌ها استعداد دارید؟ اگر پاسخ‌تان به این سوال مثبت است، تبدیل شدن به یک کپی رایتر و فعالیت در این زمینه، می‌تواند یک شغل فریلنسری عالی برای شما باشد. شما به عنوان یک کپی رایتر، برای وب‌سایت‌ها، وبلاگ‌ها، تبلیغات و سایر مواد بازاریابی دیگر، محتوا ایجاد می‌کنید.

هر وب‌سایت، وبلاگ و محصولی نیاز به محتوای خوب دارد. به همین دلیل، تقاضا برای کپی رایترهای با استعدادی که می‌توانند سرنخ‌ها را به فروش با داستان سرایی بدل کنند، هرگز بالاتر از امروز نبوده است. اگر دوست دارید بنویسید، برای یافتن کار فریلنسری در این حوزه مشکلی نخواهید داشت.

طبق اعلام Payscale، میانگین نرخ ساعتی دستمزد برای کپی رایترها در ایالات متحده 34 دلار است.

طراح UX

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - طراح ux

یکی دیگر از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری که قصد داریم بررسی کنیم، طراح UX است. طراحان UX تجربیات کاربری بصری و یکپارچه را در وب سایت‌ها یا برنامه‌ها ایجاد می‌کنند. طراحی UX به چند شاخه مختلف تقسیم می‌شود که شامل انجام تحقیقات و آزمایش درمورد کاربران، ایجاد وایرفریم‌ها و نمونه‌های اولیه و همکاری با سهامداران در سراسر بخش‌های مختلف یک تجارت می‌شود.

طراحی UX و UI همیشه در راس مهارت‌های پرتقاضای حوزه فناوری در سایت Upwork بوده است و با توجه به چنین تقاضای بالایی که برای این حوزه وجود دارد، انتظار نمی‌رود که این تقاضا به این زودی‌ها کاهش پیدا کند. طراحی UX برای فریلنسرها، امکان برقراری تعادل کامل بین خلاقیت، حل مسئله و تحقیق را فراهم می‌کند.

سایت Salary.com میانگین دستمزد ساعتی یک طراح UX در ایالات متحده را 49 دلار اعلام کرده است.

بازاریاب رسانه‌های اجتماعی

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - سوشال مدیا مارکتر

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی شامل ایجاد محتوا و کمپین برای پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، تیک تاک و سایر رسانه‌های اجتماعی که برند مورد نظر در آن‌ها فعالیت می‌کند، است. این روزها قدرت رسانه‌های اجتماعی در رساندن کسب‌وکارها به مخاطبان هدف آن‌ها و افزایش درآمد، غیرقابل انکار است.

بنابراین، تعجبی ندارد که رسانه‌های اجتماعی، به عنوان دومین مهارت بازاریابی پرتقاضا در Upwork ذکر شده است. بازاریابان رسانه‌های اجتماعی که به صورت فریلنسری کار می‌کنند و می‌توانند تعامل کاربران با برند مورد نظر را افزایش دهند، بسیار مورد توجه هستند. بنابراین، اگر خود را در رسانه‌های اجتماعی باهوش می‌دانید، ممکن است بازاریابی رسانه‌های اجتماعی به عنوان یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری که معرفی کردیم، همان شغل ایده‌آلی باشد که به دنبال آن هستید.

طبق گزارش سایت Salary.com، متخصصان رسانه‌های اجتماعی فریلنسر، به طور متوسط ۲۲ دلار در ساعت دریافت می‌کنند.

توسعه دهنده وب فرانت اند

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - فرانت اند

توسعه وب فرانت اند، به عنوان دومین مهارت پرتقاضای حوزه فناوری در سایت Upwork معرفی شده است. توسعه دهندگانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، مسئول ساخت و طراحی اجزای رابط کاربری وب سایت هستند. این افراد مدل‌های ایجاد شده توسط طراحان UX و UI را انتخاب می‌کنند و آن‌ها را به سایت‌های پویا و کاربردی تبدیل می‌کنند که کاربران می‌توانند با آن‌ها تعامل داشته باشند.

توسعه وب فرانت اند، یکی از محبوب‌ترین و پردرآمدترین مشاغل فریلنسری است که می‌توانید فعالیت در آن را به عنوان یک گزینه جدی بررسی کنید. توسعه دهندگان وب فرانت اند که به صورت فریلنسری کار می‌کنند، معمولا در طیف وسیعی از پلتفرم‌ها مانند WordPress و Webflow تخصص دارند و می‌توانند دیدگاه‌های مشتری یا کارفرمای خود را به واقعیت تبدیل کنند.

طبق گزارش سایت Salary.com، متوسط نرخ دستمزد ساعتی برای یک توسعه دهنده فرانت اند، در ایالات متحده 57 دلار است.

توسعه دهنده وب بک اند

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری -بک اند

توسعه دهندگان وب بک اند، بخش سرور یک وب سایت را ایجاد و حفظ می‌کنند. برخی از وظایف شغلی اصلی و مهم افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند شامل اطمینان از ذخیره، سازمان‌دهی و تحویل کارآمد داده‌ها است. آن‌ها همچنین، با اجرای اقدامات امنیتی مهم، نقش مهمی در ایمن نگه داشتن وب سایت‌ها در برابر تهدیدات احتمالی برعهده دارند.

برای آن دسته از افراد مشتاقی که علاقه‌مند به آموزش و یادگیری ترفندها و مهارت‌های توسعه وب بک اند هستند، می‌توانیم بگوییم که این حوزه، واقعا می‌تواند یک زمینه شغلی ارزشمند باشد و آورده‌های زیادی برای افرادی که در آن فعالیت می‌کنند به ارمغان بیاورد. به همین دلیل، به عنوان یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری آن را بررسی و معرفی کردیم.

امروزه تقاضا برای توسعه دهندگان وب بک اند ماهر که دارای تخصص کافی در این زمینه هستند، بسیار بالاتر از هر زمان دیگری است. صاحبین مشاغل نیز به همین نسبت مایل به جبران سخاوتمندانه برای افراد ماهر و حرفه‌ای در این حوزه شغلی هستند.

در سایت Salary.com میانگین نرخ دستمزد ساعتی برای یک توسعه دهنده وب بک اند 51 دلار ذکر شده است.

متخصص سئو

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - متخصص سئو

در حال حاضر، مهارت سئو پرتقاضاترین مهارت در زمینه بازاریابی رسانه‌های اجتماعی برای فریلنسرها در سایت Upwork محسوب می‌شود. در دنیای امروز کسب‌وکارها، توسعه و حفظ حضور آنلاین در فضای مجازی برای رونق بیشتر کسب و کارهای مدرن بسیار مهم است و بیشتر شرکت‌ها برای متخصصان ماهر در زمینه سئو هزینه هنگفتی می‌پردازند تا به آن‌ها کمک کنند تا وب‌سایت‌های خود را بهینه کنند و ترافیک ورودی را در برابر رقبای خود افزایش دهند.

یکی از مزایای بزرگ سئو این است که موانع کمی برای ورود و شروع فعالیت در این زمینه وجود دارد و یادگیری مهارت‌های مورد نیاز آن با دوره‌ها و منابع آنلاین رایگان دشوار نیست.

طبق گزارش سایت Salary.com، متوسط دستمزد ساعتی برای یک متخصص سئو در آمریکا 37 دلار به ازای هر ساعت است.

طراح انیمیشن

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - انیمیشن

طراحان انیمیشن، مسئولیت جان بخشیدن به ایده‌ها از طریق موشن گرافیک، انیمیشن و تصاویر بصری را در اختیار دارند. آن‌ها انیمیشن‌های چشم نواز و پویا ایجاد می‌کنند که توجه مخاطب را به خود جلب می‌کنند و یکسری خصوصیات شخصیتی را به رابط تزریق می‌کنند.

کسب مهارت در زمینه انیمیشن، طیف گسترده‌ای از فرصت‌ها را در صنایع مختلف از جمله تبلیغات، بازی‌های ویدیویی، فیلم و آموزش برای افراد به وجود می‌آورد. مهارت در انیمیشن‌های دو بعدی و سه بعدی، جزو ۱۰ مهارت برتر در زمینه طراحی و خلاقیت در سایت Upwork هستند. به طور کلی، طراحی انیمیشن یکی از پر درآمدترین و هیجان انگیزترین مسیرهای شغلی فریلنسری است.

سایت Salary.com میانگین درآمد یک طراح انیمیشن ۳ بعدی در آمریکا را ۲۹ دلار به ازای هر ساعت اعلام کرده است.

مدیر پروژه

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - مدیر پروژه

با پیچیده‌تر شدن پروژه‌هایی که یک کسب و کار روی آن‌ها کار می‌کند، نیاز و تقاضا برای مدیران پروژه که می‌توانند از تکمیل شدن پروژه‌ها در چهارچوب بازه زمانی و بودجه در نظر گرفته شده برای آن‌ها اطمینان حاصل کنند، به شدت افزایش پیدا کرده است. مدیران پروژه علاوه بر نظارت بر برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر پروژه، با ذینفعان و اعضای تیم نیز ارتباط برقرار می‌کنند.

این کار از طریق شناسایی و رسیدگی به مسائل بالقوه قبل از اینکه بر موفقیت پروژه تاثیر بگذارد، صورت می‌گیرد. برای شرکت‌هایی که می‌خواهند مطمئن شوند محصول یا ویژگی‌شان به خوبی راه‌اندازی و انجام می‌شود، استخدام مدیران پروژه که به صورت فریلنسری فعالیت می‌کنند، ضرورت و اهمیت بسیار زیادی دارد.

سایت Salary.com میانگین درآمد یک مدیر پروژه در آمریکا را ۶۶ دلار به ازای هر ساعت اعلام کرده است.

توسعه دهنده اپلیکیشن موبایل

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - توسعه دهنده موبایل

توسعه‌دهندگان برنامه‌‌های موبایل، طیف گسترده‌ای از انواع اپلیکیشن‌ها از بازی‌ها گرفته تا ابزارهای بهره‌وری را برای انواع گوشی‌ها و تبلت‌ها توسعه و گسترش می‌دهند. مسئولیت‌های شغلی آن‌ها شامل ایجاد رابط‌های کاربری بصری، پیاده سازی الگوریتم‌های پیچیده و اشکال زدایی کد است.

با توجه به اینکه که تعداد کاربران گوشی‌های هوشمند همچنان در حال افزایش است، تعداد فزاینده‌ای از کسب و کارها محصولات دیجیتال خود را به برنامه‌های تلفن همراه گسترش می‌دهند و برای تحقق اهداف آن‌ها روی فریلنسرها سرمایه گذاری می‌کنند.

طبق گزارش سایت Salary.com میانگین درآمد توسعه دهندگان اپلیکیشن‌های موبایل در آمریکا ۴۹ دلار در ساعت است.

تحلیلگر داده

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - تحلیلگر داده

یکی دیگر از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری که می‌توان بررسی کرد، تحلیلگر داده است. افرادی که در این حوزه شغلی فعالیت می‌کنند، داده‌ها را جمع آوری، سازماندهی و تفسیر می‌کنند. آن‌ها با شناسایی روندها، پیش‌بینی الگوهای آینده و در نهایت بهبود عملکرد، به کسب و کارها و سازمان‌ها کمک می‌کنند تا تصمیمات آگاهانه بگیرند.

شما به عنوان یک فریلنسر در حوزه تحلیل داده‌ها، می‌توانید به کسب و کارها در صنایع مختلف، از مراقبت‌های بهداشتی گرفته تا امور مالی کمک کنید. با جمع آوری و تجزیه و تحلیل بیشتر شرکت‌ها برای به دست آوردن بینش درمورد کسب و کارشان، تقاضا برای تحلیلگران داده فریلنسر به سرعت در حال افزایش است. بنابراین، اکنون بهترین زمان برای دنبال کردن این رشته و فعالیت در این زمینه است.

به گزارش سایت Upwork، تحلیلگران داده فریلنسر معمولا حدود 30 دلار در ساعت دریافت می‌کنند.

طراح گرافیک

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - طراح گرافیک

طراحی گرافیک قطعا یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری که می‌توان بررسی کرد. افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، از مهارت‌های هنری خود برای ایجاد طرح‌های بصری خیره‌کننده و موثر استفاده می‌کنند. این طرح‌های بصری می‌توانند شامل طیف وسیعی از المان‌های گرافیکی از طراحی لوگو، بروشور و تبلیغات گرفته تا ایجاد طرح‌بندی وب‌سایت و کتاب‌های مصور شوند.

با ظهور و توسعه حوزه دیجیتال مارکتینگ، کسب و کارها به طور فزاینده‌ای به دنبال طرح‌های گرافیکی و بصری جذاب هستند تا برند خود را در معرض نمایش قرار دهند و آن را از رقبای خود متمایز کنند. طراحی گرافیک به عنوان یک شغل فریلنسری تنوع زیادی دارد. یک روز ممکن است روی مجموعه‌ای از ویژگی‌های لوگو و طراحی المان‌های گرافیکی یک برند کار کنید و روز دیگر ممکن است کار طراحی را برای یک مجله انجام دهید که قرار است چاپ شود.

به طور کلی، وقتی ابزارهای طراحی گرافیکی مانند Procreate و Adobe Photoshop را یاد گرفتید، پتانسیل کسب درآمد شما نامحدود است. به همین دلیل، طراحی گرافیک قطعا یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری است که می‌توانید فعالیت در زمینه آن را به طور جدی بررسی کرده و به آن فکر کنید.

سایت Payscale میانگین دستمزد ساعتی برای یک طراح گرافیک فریلنسر در آمریکا را 30 دلار اعلام کرده است.

طراح رابط کاربری (UI)

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - طراح UI

طراحان رابط کاربری (UI)، رابط‌های بصری جذاب را برای وب سایت‌ها و برنامه‌های موبایل ایجاد می‌کنند. برخلاف طراحی گرافیک، طراحی UI یک رشته کاملا دیجیتالی است که نیازهای کاربر را با برندسازی و داستان سرایی متعادل می‌کند.

در دنیای امروز ما که روز به روز به سمت دیجیتالی‌تر شدن پیش می‌رود، داشتن برنامه‌ها و وب‌سایت‌هایی که برای کاربران جذاب هستند، یک رکن حیاتی برای کسب و کارهای معتبر که برای بیزینس خود اهمیت قائل هستند، محسوب می‌شود. امروزه شرکت‌های بیشتری روی طراحان رابط کاربری فریلنسر سرمایه گذاری می‌کنند تا به آن‌ها کمک کنند با یکدیگر برای ایجاد و طراحی رابط‌های جذاب رقابت کنند.

طراحان رابط کاربری در سایت Upwork بین 20 تا 40 دلار در ساعت هزینه دریافت می‌کنند.

نحوه پیدا کردن پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

اکنون که پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را بررسی و معرفی کردیم، زمان آن رسیده تا شما را راهنمایی کنیم که چطور می‌توانید این مشاغل را به دست بیاورید و اولین مشتری خود را پیدا کنید تا پورتفولیوی خود را تقویت کنید. در ادامه، سه روش پیدا کردن پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را به شما معرفی خواهیم کرد.

سایت‌های فریلنسری

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - بهترین سایت های فریلنسری

اولین روشی که بسیاری از فریلنسرها هم به عنوان اولین و مطمئن‌ترین گزینه آن را در نظر می‌گیرند، مراجعه و استفاده از سایت‌های فریلنسری است. این پلتفرم‌های آنلاین فریلنسرها را با مشتریانی که به خدمات آن‌ها نیاز دارند، متصل می‌کنند؛ چه برای یک پروژه کوتاه مدت و موقت باشد و چه برای یک همکاری طولانی مدت.

ساز و کار سایت‌های فریلنسری به این شکل است که افراد یک پروفایل در آن‌ها برای خود ایجاد می‌کنند و درخواست خود برای همکاری را به آگهی‌هایی که دائما در حال انتشار هستند، ارسال می‌کنند. هر روزه صدها آگهی برای مشاغل فریلنسری در این پلتفرم‌ها منتشر می‌شود.

این پلتفرم‌ها، به‌خصوص برای افراد تازه‌کاری که کار فریلنسری را شروع کرده‌اند، مفید و کاربردی هستند. زیرا به شما اجازه می‌دهند با کسب پروژه‌های متعدد و انجام آن‌ها، تجربه و درآمد خود را ارتقاء دهید و سریعا چند توصیف عالی در پروفایل خود به دست بیاورید که باعث جلب نظر کارفرمایان برای پروژه‌های بعدی‌تان خواهد شد. برخی از محبوب‌ترین سایت‌های فریلنسری عبارت هستند از:

  • Upwork
  • Fiverr
  • Malt
  • YunoJuno
  •  Toptal

شبکه سازی

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری - شبکه‌سازی

ثابت شده که شبکه سازی یکی از موثرترین ابزارها و روش‌های کاریابی است که برای یافتن بهترین و پردرآمدترین مشاغل فریلنسری هم می‌توان آن را بررسی کرد. برای اینکه اسم و رسمی برای خود دست و پا کنید، باید تا آنجا که ممکن است با دیگران ارتباط برقرار کنید و به یک شبکه از افراد متخصص در حیطه کاری خود ملحق شوید.

این کار را می‌توانید از طریق پیوستن به گروه‌های فریلنسری انجام دهید که آگهی‌های مشاغل فریلنسری را به طور منظم منتشر می‌کنند. همچنین، شرکت در جلسات و رویدادها، و حتی ایجاد ارتباط در لینکدین هم روش‌های دیگری برای شبکه سازی هستند. نکته کلیدی در شبکه سازی، ارجحیت کیفیت به کمیت است.

بدین معنی که شما باید در پیام‌ها و درخواست‌هایی که ارسال می‌کنید، خودتان را به شکل صحیحی معرفی کنید و یا زمانی که با متخصصین حوزه خود ملاقات می‌کنید، بتوانید پتانسیل‌ها و توانایی‌های بالقوه خود را در معرض نمایش قرار دهید. رعایت این دو نکته، باعث می‌شود که بحث و صحبت درمورد شما و مهارت‌هایتان همه جا پخش شود و برای کارها در دسترس باشید. خیلی زود، نام شما به عنوان کسی که در انجام وظایف شغلی خود مهارت دارد، هنگام انتشار آگهی‌های شغلی فریلنسری جدید به سر زبان‌ها خواهد افتاد.

درخواست مستقیم

گاهی اوقات زمانی که به دنبال مشاغل فریلنسری هستید، منتظر ماندن برای انتشار آگهی‌های شغلی جدید، کافی نیست. یعنی به جای اینکه منتظر خالی شدن یا ایجاد یک موقعیت شغلی باشید، خودتان بسیار فعال باشید و با شرکت‌ها تماس بگیرید و یک راه‌حل برای مشکلی که می‌دانید با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، ارائه دهید.

با ایجاد تغییر و تحول در طرح خود و انجام تحقیقات قبلی در مورد شرکت مورد نظر، می‌توانید دقیقا به آن‌ها نشان دهید که چگونه می‌توانید به آن‌ها کمک کنید و چرا آن‌ها به خدمات شما نیاز دارند. اما اگر با ساز و کار سازمان‌ها و کسب و کارهای خصوصی و دولتی آشنا باشید، می‌دانید که روند استخدام آن‌ها معمولا به این شکل نیست.

در واقع، زمانی که از این روش استفاده می‌کنید و خودتان برای یک موقعیت شغلی درخواست می‌دهید، احتمال رد شدن درخواست‌تان زیاد است یا ممکن است در موقعیتی که بتوانند شما را استخدام کنند، نباشند. اما نکته اینجاست که وقتی در آینده نیاز به استخدام یک فریلنسر پیدا کنند، قطعا شما را به خاطر خواهند آورد و با شما تماس خواهند گرفت.

جمع بندی

کار کردن به صورت فریلنسری، جذاب به نظر می‌رسد. در مشاغل فریلنسری، اساسا شما رئیس خودتان هستید و به جای کار کردن برای یک شرکت، برای خودتان کار می‌کنید. این در حالی است که پروژه‌های منحصر به فرد و متعددی را انجام می‌دهید یا برای سازمان‌های مختلف به صورت قراردادی کار می‌کنید.

بله، درست است که ورود به فریلنسری در ابتدا زمانی که هیچ تجربه‌ای ندارید، دشوار است و می‌تواند دلهره آور باشد. اما با انجام هر وظیفه‌ای که به شما محول می‌شود، در مسیر درستی برای دستیابی به درآمد بالا و مهم‌تر از آن، کسب تجربه کار حرفه‌ای قرار خواهید گرفت.

سوالات متداول

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری کدام‌اند؟

طراحی UX، توسعه وب فرانت اند، توسعه وب بک اند، مدیر پروژه و توسعه برنامه‌‌های موبایل جزو پردرآمدترین مشاغل فریلنسری هستند.

چطور می‌توان پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را پیدا کرد؟

روش‌های مختلفی برای پیدا کردن مشاغل فریلنسری وجود دارد که طبق بررسی که انجام دادیم، بهترین‌هایشان شامل مراجعه به سایت‌های فریلنسری، شبکه سازی فردی و برقراری ارتباط با مشاغل و ارسال درخواست مستقیم به آن‌ها هستند.

آیا بدون سابقه و تجربه کار هم می‌توان یک شغل فریلنسری به دست آورد؟

با وجود اینکه کارفرمایان و مشتریان ترجیح می‌دهند با افرادی همکاری کنند که سابقه و تجربه بیشتری در زمینه فعالیت خود دارند، اما این موضوع، قطعا نمی‌تواند سد محکم و غیرقابل نفوذی برای تصاحب مشاغل فریلنسری باشد. در بین این همه فرصت شغلی فریلنسری، قطعا می‌توان کارفرمایانی که نیاز به سابقه کاری ندارند یا سابقه کار کم‌تری نیاز دارند هم پیدا کرد.

چطور می‌توان بدون سابقه و تجربه کار یک شغل فریلنسری به دست آورد؟

فریلنسری، یک روش فوق العاده موثر و عالی برای تقویت مهارت‌های خود در حین کسب درآمد به طور همزمان است. در واقع، در مشاغل فریلنسری هم کسب درآمد می‌کنید و هم تجربیات خود را ارتقاء می‌دهید. برای این منظور شما فقط باید شغل یا زمینه فعالیتی که نسبت به آن اشتیاق دارید را پیدا کنید (به عنوان مثال، چه کاری را می‌توانید به عنوان شغل خود برای آینده طولانی مدت ببینید؟). همچنین، باید مهارت‌های قابل انتقالی را که قبلا به دست آورده‌اید و می‌تواند به شما در کسب درآمد کمک کند، بررسی کنید. بدین ترتیب، می‌توانید برند شخصی خودتان را بسازید که شما را به عنوان یک فرد متخصص و حرفه‌ای معرفی کند.

آیا بدون پورتفولیو هم می‌توان یک شغل فریلنسری به دست آورد؟

با وجود اینکه کمبود یا حتی نبود سابقه کار حرفه‌ای نمی‌تواند جلوی شما را برای پیدا کردن شغل فریلنسری بگیرد، اما نداشتن نمونه کار قابل اتکاء و پورتفولیو یک داستان کاملا متفاوت است. کارفرماها برای اینکه بتوانند به شما اعتماد کنند و مطمئن باشند که شما می‌توانید کار آن‌ها را با بالاترین استانداردهای ممکن انجام دهید، معمولا از شما درخواست می‌کنند یک یا دو نمونه از پروژه‌های مشابهی را که در گذشته روی آن‌ها کار کرده‌اید، در اختیارشان قرار دهید. شما علاوه بر کسب مهارت‌های پرتقاضا، باید یک مجموعه از نمونه کارهای خود را در اختیار کارفرمایان قرار دهید.

5/5 - (2 امتیاز)
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + بیست =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
فریمورک Django
آموزش برنامه نویسی

همه چیز درباره فریمورک Django و نحوه استفاده از آن

فریم ورک Django یک ابزار متن‌باز بر پایه زبان برنامه‌نویسی پایتون است که از آن برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های پیچیده استفاده می‌شود. این

خدمات مبین هاست